Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38hetes vagyok, már vagy...

38hetes vagyok, már vagy 3hete "szenvedek". Ez végig így marad? Vagy mégis kibújik elöbb?

Figyelt kérdés

nincs olyan nap, hogy valami bajom ne lenne.

ha nem görcsölök, hát akkor keményedek.szúr, feszít, nyom, a hüvelyem és a végbelem irányába is,ezek mindennaposak.már van, hogy menni is fáj.tudom ezek joslófájások, de nem akar még vajon kibújni babó?én már nagyon várom:D

2008. júl. 16. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Vagyunk ezzel így még egy páran szerintem.

Nekem is azt jósolta a dokim, hogy múlt hét végéig tuti szülök, de még mindig egyben vagyunk. Egyre nehezebb a várakozás, hogy a fizikai ill. testi nehézségekről ne is beszéljek. Hát én is csak bízom benne, hogy túl azért nem hordom:)

2008. júl. 16. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Elfelejtettem írni, hogy tegnap töltöttem a 39. hetet!
2008. júl. 16. 13:06
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi

akkor neked is kívánok mielöbbi, könnyű, gyors szülést, hogy minnél elöbb kezünkbe tarthassuk babóinkat

:D

2008. júl. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!