KISMAMIK! H1N1 vírus ellen beoltatjátok magatokat?
Bocsánat, ha volt már esetleg ilyen kérdés, de már végképp elbizonytalanodtam, és kétségbe estem. 16 hets vagyok, és nem tudom mit kéne tennem. Nagyon féltem picurt a pocakomban, és nem szeretnék se így, se úgy ártani...Van egy másfél éves babám is, így még őt is nagyon féltem. Sajnos most decemberben kezdődik ismét egy csomó vizsgálatra járás, AFP, ultrahang vizsgálatok stb..És nem hiszem, hogy az esztékában ahol minimum 100 beteg embeel egy légtében kell 1-2 órán át várnom a vérvételre, nem szedek össze valamit...:S Kétlem, hogy a kismamákat előre hívnák. Fiam, mikor született volt, hogy egy egés délelöttöt eltöltöttünk vérvétel vizsgálaton ücsörögve, mire behívtak minket...:s
Fogalmam sincs mit kéne tenem...
11-30 13:56 Válasz írója enyhén szólva is erősen fogalmazott...azt a hsz-et is meg lehetett volna fogalmazni másképpen...
De, hogy őszinte legyek hasonló dolog foglalkoztat engem is. Tény, hogy nincs kikísérletezve a vírus, hogy hogyan hat a kismamákra és a magzatra. Lehet, hogy megvéd bennünket a fertőzésektől és a szövődményektől, egészségesen átvészelhetjük ezt az influenzás időszakot, de ki tudja vállalni a garanciát és a felelősséget arra, ha esetleg pont én leszek abban a sajnálatos 1%-ban akinek a magzatár veszélyes volt az oltás? Itt nem csak a testi fejlődési rendellenességekre gondolok, hanem az olyan szellemi szintű eltérésekre, amik akár a mozgás korlátozásában gátolhatják meg őt. Amik nem bizonyíthatóan, mert biztos leszek benne, hogy senki sem vállalja magára a felelősséget, és fordulhatnék akár milyen bíróságra perrel, amit biztos elveszítenék...De ha meg is nyerném akkor sem tudnám visszafordítani az időt, és meg nem történté tenni azt a napot, amikor esetleg beadtam az oltást. Sosem tudnám magamnak ezt a lelki tehert megbocsájtani. Nehéz döntés, de azt hiszem még mindig ott vagyok, hogy inkább nem adom be...
Kerülöm a tömeget, de ha mégis megláttok az utcán, üzletben egy kismamit, aki szájkendőben sétál, lehet, hogy én voltam innen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!