Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apasági nyilatkoztatot hány...

Apasági nyilatkoztatot hány hetes terhességnél lehet tenni?

Figyelt kérdés

Vőlegényem mikor teheti meg az apaságit, ha én hányadik hétbe lépek? Biztos van ilyen minimum de a neten sehol nem találtam meg konkrétan.

Köszi!

2014. jan. 6. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
300 napnál nem lehet régebbi.Tehát gyakorlatilag bármikor meg lehet csináltatni.
2014. jan. 6. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
8-12. hétnél előbb nem fog az orvos igazolást adni, úgyhogy onnantol.
2014. jan. 6. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ma voltam a párommal,nem tudom,hogy mikortól lehet megcsináltatni,de mi most vagyunk 23 hetesek és már megcsinálták,de volt elöttünk egy pár akiknek már meg csinálták,pedig biztos jóval fiatalabb terhesség,mert hasa még egyáltalán nem volt.
2014. jan. 6. 17:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Én a 19. héten vagyok akkor ezek szerint lassan mi is mehetünk :) Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 7. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!