11/14 A kérdező kommentje:
Elárulom :)
30 hét, kisfiú és +17kg
2014. jan. 6. 17:46
12/14 anonim válasza:
Plusz 17 kiló??? Az nagyon sok.Védőnőd mit szólt?Mikor ugrott meg ennyire a súlyod vagy fokozatos volt? A 30.hetet gondoltam,egyel többet tippeltem.
13/14 A kérdező kommentje:
Angliában voltam kint, ilyenekkel nem is torodtek. Nem is mérték egyszer sem, hogy hány kg vagyok. Dec. 16tol vagyok itthon,és talán most ugrott fel gyorsan 5 kg.
2014. jan. 6. 17:54
14/14 anonim válasza:
5 kiló egy hónap alatt? Remélem a dokid vagy a védőnőd most már figyeli a vizeletedben a fehérjét és a vérnyomásodat,a cukorterhelésről nem is beszélve,mert ez gyanúsan sok egyszerre.Hallottam róla én is,hogy külföldön lazábban veszik ezeket a dolgokat és mások a normál értékek,de jobb félni,mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!