Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Görcsöltem ugye nem normális?

Görcsöltem ugye nem normális?

Figyelt kérdés
Este 11 felè kezdõdött, elõtte lehet rossz pozicioban feküdtem. Alul közèpen menszi szerű görcsölès volt. Erõs de nem sìrósan, viszont eddig vagyis mióta terhes vagyok nem èreztem ilyet. Magnèziumot bekaptam lefeküdtem ès "simogattam" erre enyhült, elaludtam. Kb fèl óràig tartott max 1 de szerintem annyi nem volt. Nagyon megijedtem masem tudom feledni. Elmenjek az ügyeletre? Vahy elèg hètfõnaz orvoshoz ha nem ismètlõdik meg? 17 hetes vagyok
2014. jan. 4. 08:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja ès egyre erõsödött az idõtartam alatt elõször azt sem tudtam hol mi fàj az erõs görcs max 5 perc lehetett de sajnos nem figyeltem az idõt
2014. jan. 4. 08:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak nyúlnak a szalagok, nő a méhed, bár az nem szokott ennyire erős görcsökkel járni.

Szerintem az a biztos, ha megnézeted magatokat, akkor legalább te is megnyugszol, és nem parázod végig a hétvégét.

2014. jan. 4. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem a 12 héten kezdődött menstruáció szerű görcs, addig nem volt jellemző, és egyszer csak reggel elkezdődött és aznap már el sem múlt. Másnapra lett jobb. De azért nem volt olyan erős, én is megijedtem, de utána olvastam és azt írták h normális. Azért kérdezd meg az orvost, nem tudom, 17 hetesen mi a helyzet
2014. jan. 4. 09:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Az az igazsàg hogy az erõssègèt is nehèz megàllapítani, mert elèg alacsony a fàjdalom küszöböm nagyon règ nem èreztem görcsöt csak húzódàst ès iszonyúan megijedtem. Fekve kellemetlen volt az biztos.

Most beszèltem a vèdõnõvel azt mondta ha nem erõsödik nem lesz folyamatos nem vèrzek akkor elèg ha csak a megbeszèlt 23àn megyek be. Hàt nem tudom.....

2014. jan. 4. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont ilyenkor, 16-17 hetesen van egy nagy "ugrás" a méh növekedésében. Ilyenkor erőteljesen tágul, nyúlnak a szalagok, most emelkedik ki a kismedencéből. Ezt én az orvosomtól tudom mivel volt egy hasonló éjszakám mint a tied, csak nem egy görccsel, hanem egész éjjel tartott. Azt mondta a doki nincs ok aggodalomra, szedjek nagyobb dózis magnéziumot. Nem tudom milyet és mennyit vettél be, de ilyenesetben akár 1000 mg-ot is leget egyszerre.

Ebben a terhességi korban sokan átélik, itt is sokszor olvastam meg más fórumokon is.

2014. jan. 4. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Magnerotot szedek 3x1 igaz tegnap kimaradt így cak az esti volt, meg ahogy elmèlkedem az utóbbi 3 napban inni sem ittam rendesen sajnos.

Èn is gyorsan elkezdtem ràkeresni minden felè kicsit meg is nyugodtam.

Most elkezdek magamra megint jobban figyelni....

2014. jan. 4. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem is 16-20 hét között volt nagyon kellemetlen érzés. Húzódások és erős keményedések.

Nekem is azt mondta a dokim, növekedési ugrásnál előfordulhat ilyen, most emelkedik ki a méh.

Én napi 3000 mg magnéziumot szedtem ebben az időszakban.

Igény szerint nyugodtan lehet nagy dózist szedni, max lesz egy kis hasmenésed tőle.

Jobbulást!

2014. jan. 4. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!