Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez egy kicsit hosszu lesz,...

Ez egy kicsit hosszu lesz, csak ha van idod akkor olvasd el?

Figyelt kérdés
13 hetes hkm vagyok, boldog vagyok belul, de csak mert babat varok. egyebkent annyira boldogtalannak erzem magam. A parom is olyan fura, igazabol az egesz kapcsolatunk az. Nagyon szeretett vna mar o is egy kis babat meg en is, mellettem is all mindenben, barmire szuksegem van rohan h hozza. De olyan mintha mar csak azert tenne mert babat varok, ugy erzem kezd kihulni a kapcsolatunk, ma is miota felkeltunk egymashoz sem szoltunk, semmi puszi, semmi. Annyira irigylem azokat a parokat akik onfeledten nevetnek, jokedvuek, sugarzik beloluk h, igen ok igazan szeretik egymast. Most is h errol irok a siras kerulget. En mindent feladtam erte, ott hagytam a foiskolat, a csaladomat, mert a szuleim elleneztek h egyutt vagyunk, konkretan azt mondta anyam: h ha egyutt akarunk lenni akkor fogjuk meg egymas kezet es menjunk el. Hat ugy dontottem h akkor vele tartok, akkor nagyon boldogok voltunk, kulso szemmel is mondtak h, igen ok igazan szerelmesek. De ezt mar nem hiszem h mondanak. A csaladot valasztottam a karrier helyett, a parom miatt, egy senkinek erzem magam, aki semmit nem ert el az eletben, nem solgozom mert a 12 hetig agynyugalomra voltam itelve, ugy szerettem vna h a terhesseg alatt dolgozom, most mar mehetnek de ugy nez ki h a paromnak osszejott kulfoldon egy munka es kikoltozunk, ezert ugy velem h nem erdemes mar keresnem, 2 het mulva koltozunk. A sexet akkora pupnak erzem a hatamon h akar eletem vegeig is meglennek nelkule, most h babat varok egyaltalan nem kivanom, de probalok magamon erot venni, hetene 1 szer, egyutt vagyunk. elegedetlen vagyok magammal h mar nem olyan vagyok mint regen, az a no aki mindig vidam, boldog, szep, talpra esett es rengeteg baratja volt. videken laktunk mostmar 1eve h Bp-en lakunk. miota terhes vagyok minden baratom hatatforditott, anyaval mar 1 eve h nem beszeltem, pedig hianyzik es olyan jo lenne vele beszelgetni, baratnoim is hianyoznak, akiknek mindent elmeselhettem ami csak bantott vagy ami boldogga tett. Miota tudjak h babat varok ram sem irtak, fel sem hivtak h h vagy, a picivel minden rendben van e? Es ez annyira bant. Ugy erzem h megfulladok h a nap 24 orajabol 24-et egyutt vagyunk, nincs maganeletem, marmint inkabb ugy ertem h valtozatossag, h valakivel massal beszelgethessek... nem is tudom h igazabol mi a kerdesem, meg biztos rossz helyre irtam le, igazabol csak jol esik leirnom, de ha mindent leirnek ami bant, sosem ernek a vegere...:( ha elolvastatok koszonom... :(
2014. jan. 2. 13:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

nagyon koszonom h irtatok, annyira jol esik, ma osszevesztunk a parommal de mostanra szerencsere sikerult megbeszelni, a sok feszultseg lehetett az oka a veszekedesnek. Valoban igy visszagondolva annyira nem tragikus a helyzet, csak az a baj h nincs akivel tudjak beszelgetni mert megis csak egy baratnovel masabb beszelgetni mint a paroddal, vagy vasarolni, vagy egy kavera beulni vhova, anyukammal eleg bonyolult a kapcsolatunk, azert nem keresem fel, mert egy ismerosommel uzent h " ha a fold ala kerulok sem fogom erdekelni" ezert nem hivom fel...:( ugy erzem h mindenki elhagyott, apam, anyam, baratnok, meg a parom anyukaja is, (penz miatt, amiben nem neki volt igaza, es elmondtam a velemenyem h milyen dolog h a sajat fia penzet elveszi, utana meg letagadja h nem is volt nala...)

no de az a lenyeg h szeretjuk egymast a parommal, es lesz egy pici babank:)

ha gondoljatok es szeretnetek beszelgetni aki maganyosnak erzi magat, foleg ha itt Bp-en laktok akar egy talalkozot is megbeszelhetnenk,amig itt Magyarorszagon vagyunk, ha van kedvetek (14ker.)

egyebkent 22 eves vagyok.

2014. jan. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!