Melyik 4d ultrahangot ajánljátok Pesten?
Én már másodszor voltam a Baross u.-ban, és nagyon meg vagyok velük elégedve! Mindkétszer csináltak genetikai szűrést is, mindent megnéztek amit csak lehetett és türelmesen sz összes kérdésemre válaszoltak. A doktornő kedves aranyos és nagyon felkészült volt!
[link] Én őket tudom ajánlani. A vezető egy genetikus professzor aki szintén nagyon kedves, telefonon is adott tanácsot nekünk. Szóval ők szuperek! A többi helyet sajnos nem ismerem.
Szia, én egész terhességem alatt a következő helyre jártam:
BUDAPEST, XIII. KÁRPÁT UTCA 9. (KLEOPÁTRA HÁZ)
TEL.: 06 30/996-2164, 06 70/335-0408
Ennél szuperebb helyet és kedves embereket el sem tudtam volna képzelni. nagyon sokan járnak oda és a következő logóval hirdeti magát, amit már biztos láthattál sok helyen:
KUKKANTSON BE HOZZÁNK, HOGY BEKUKKANTHASSON HOZZÁ.
Időpontot kell kérni előre. Csodálatos felvételt készítenek, nagyon modern 4D-s géppel, gyönyörű zenei aláfestéssel. Kapsz fényképet illetve leletet a babáról meg persze a dvd-t szép tokban. Ha akarod több személyt is magaddal vihetsz mert a vizsgálóban egy kisebb mozi vár rátok kb hat székkel. Remélem kipróbálod, számomra csodálatos élményt szereztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!