Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik 4d ultrahangot ajánlját...

Melyik 4d ultrahangot ajánljátok Pesten?

Figyelt kérdés
Én nekem a Hepinet meg a 4d Genesis lenne a legjobb mert ott van hétvégén is rendelés.Tudtok valamit róluk? Nem akarok csalódni! Köszönöm!!
2008. júl. 15. 15:36
 1/6 A kérdező kommentje:
Brendon babamozi milyen?
2008. júl. 15. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A Brendonról nem sok jót hallottam, szerintem nagyon csak a pénzre mehetnek. Állítólag "futószalagos". Én holnap megyek a Hepinethez. Baba-mama börzén is ott voltak, akkor egy 10 perces felvételt kaptunk és egy képet. Ott derült ki, hogy kisfiúnk lesz, de az akkor csak tényleg mozi volt, mert azt nem nézték, hogy milye mekkora, szakvéleményt nem kaprunk, de az nem is arról szólt. Ott kedvesek voltak, pedig rohadt sokan voltak, az ultrahangos hölgy még aznap nem is evett, pedig du. 3 volt. Engem meggyőztek akkor, közel vannak és az áruk sem vészes. Szerintem bátran menj oda te is!
2008. júl. 15. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Én már másodszor voltam a Baross u.-ban, és nagyon meg vagyok velük elégedve! Mindkétszer csináltak genetikai szűrést is, mindent megnéztek amit csak lehetett és türelmesen sz összes kérdésemre válaszoltak. A doktornő kedves aranyos és nagyon felkészült volt!

[link] Én őket tudom ajánlani. A vezető egy genetikus professzor aki szintén nagyon kedves, telefonon is adott tanácsot nekünk. Szóval ők szuperek! A többi helyet sajnos nem ismerem.

2008. júl. 15. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen mindkét alkalommal kaptunk írásos szakvéleményt, dvd-t és fotót is!
2008. júl. 15. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Magzati Diagnosztika Központ! Nagyon szupi, én már többször is voltam ott. 10.000Ft és kapsz képeket meg dvd-re írják az egészet (ez benne van az árban)!31 hetes kismama
2008. júl. 15. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, én egész terhességem alatt a következő helyre jártam:

BUDAPEST, XIII. KÁRPÁT UTCA 9. (KLEOPÁTRA HÁZ)

TEL.: 06 30/996-2164, 06 70/335-0408

Ennél szuperebb helyet és kedves embereket el sem tudtam volna képzelni. nagyon sokan járnak oda és a következő logóval hirdeti magát, amit már biztos láthattál sok helyen:

KUKKANTSON BE HOZZÁNK, HOGY BEKUKKANTHASSON HOZZÁ.

Időpontot kell kérni előre. Csodálatos felvételt készítenek, nagyon modern 4D-s géppel, gyönyörű zenei aláfestéssel. Kapsz fényképet illetve leletet a babáról meg persze a dvd-t szép tokban. Ha akarod több személyt is magaddal vihetsz mert a vizsgálóban egy kisebb mozi vár rátok kb hat székkel. Remélem kipróbálod, számomra csodálatos élményt szereztek.

2008. júl. 15. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!