Gond lehet? Napi 3x2 magneB6-ot szedek és így is keményedek és görcsölök 2 napja, sokat pihenek, de így se múlik.36 hetes vagyok. C2100
Na ki fog szulni hamarosan? :)
Engem 36 hetesen leallitottak mar rola pedig tobbszori verzessel voltam veszelyeztetett!
Ha mar nem szedned tuti szulnel! :) legalabbis a gorcsok es a mehszajad ez mutatja!
36. hét után már nem szabad magnéziumot szedni, nekem legalább is szülésznő, védőnő és a dokim is ezt mondta. (12. héttől 36 hétig szedtem 3x1)
Másik pedig, hogy a magne B6 nekem semmit nem ért volt, hogy 6-8 szemet is bevettem, más magnéziumot is próbáltam és csak a Magnerot vált be.
Nézd, nagy gond nem lehet, maximum lesz egy szilveszteri vagy újévi babád!
Egyébként tényleg a Magnerot a legjobb, de már ne szedd. A C2100 meg elég bíztató! :-)
Nem O lesz az elso faros baba! Sokan vannak ugyanugy, mint Ti! :)
Ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz!
A 3x2 magneB6-ban összesen nincs annyi magnézium mint egy szem magnerotban vagy magnesii citriciben...
A magnéziumtól nem lesz több a magzatvíz, se megfordulni nem fog.
36 hetesen ha megszületikbis minden rendben lesz vele! De a méhszájadtól nyugodtan bennmaradhat még, nekem is 2100 a 36. hét óta, most 39 hetes vagyok és még semmi jele hogy ki akarna bújni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!