Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, hogy valaki végig hánying...

Van, hogy valaki végig hányingeres?

Figyelt kérdés

34 hetesen is olyan hányingerem van, mint a legelején!

A második trimeszterben jobb volt, de most megint hetek óta gyötör, szinte állandóan. Semmi sem esik jól. Már írtak savlekötő kanalast, de az sem segít. Éjszaka a legrosszabb, már aludni sem tudok, sokszor úgy kell visszanyelnem (bocs!).Van valami tippetek, mit tegyek? Szerencsére a baba gyarapszik.

2008. júl. 15. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm végig hányta a 9 hónapot és még a nőgyógyász apja sem tudott neki ötletet adni, hogy hogy segíthetne ezen. Szóval kitartás és boldog babavárást!
2008. júl. 15. 13:21
 2/2 anonim ***** válasza:
én is ezzel a problémával küszködök már a terhességem elejétöl 24 hetes vagyok most de nem javul semmit már gyomor égésem is van kekszet szoktam rágcsálni az egy darabig jo de semmi nem segit nekem se az elsö babámal nem volt ilyen.boldog baba várást
2008. júl. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!