Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen klebsiella és...

18 hetesen klebsiella és enterococcus a vizeletben? Nagyon veszélyes?

Figyelt kérdés
2hete ezeket a bacikat tenyésztették ki a vizeletemben. Beszedtem rá egy doboz augmentint, de úgy látom nem múlt el. Tünete csak annyi, h zavaros a vizelet. Nagyon veszélyes ez ilyenkor? Most ünnepek alatt intézkedni se tudok annyira.
2013. dec. 30. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
De tudsz.Nekem is épp most van gond a vizeletemmel,ma reggel voltam bent az urológiai ambulancián,volt ott orvos és el is láttak,kaptam rá gyógyszert.Ha nem próbálod nem lesz gyógyulás!
2013. dec. 30. 10:21
 2/3 A kérdező kommentje:
De egy tenyésztés indulasbol 4 nap. És mondom két napja hagytam abba az augmentint
2013. dec. 30. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha két napja hagytad abba,akkor pont ideje,hogy visszamenj újabb vizeletleoltásra,hogy megnézzék mi a változás,esetleg kevesebb-e a csíraszám stb.Ma leadod a mintát,legkésőbb pénteken érdeklődhetsz az eredményről és/vagy be is hívnak,adnak rá valamit,ha még gond van.A lényeg,hogy ma sem állt meg az élet,ott vannak,dolgoznak,csak be kell menned!
2013. dec. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!