Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes vagyok? Mikor...

Csilla0907 kérdése:

Hány hetes vagyok? Mikor mutatja ki a teszt? Menstruációm utáni első nap estem teherbe, dec.14-én, azaz 16 napja.

Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 05:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mensturáció utáni első napon elég lehetetlen teherbe esni.
2013. dec. 30. 06:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Minimális az esélye, hogy teherbe estél, de ha azóta nem voltál védekezés nélkül pasival a teszt már kimutatná.
2013. dec. 30. 06:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Nemvárt napján vagy utána pár nappal érdemes tesztelni.Akkor már nagy valószínűséggel kimutatja.Teherbe esni egész ciklus alatt lehet,bármikor,soha sem lehetetlen.Nekem a menstruáció utáni 3.napon sikerült,vagyis a ciklusom 8.napján.
2013. dec. 30. 06:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2013. dec. 30. 07:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy akkor teherbe estél?

Én mindkétvterhességemnél sejtettem, hogy a bizonyos alkalommal terhes lettem, de akkor konkrétan éreztem, hogy ovulációkor voltunk együtt. Kíváncsi vagyok, hogy miből gondolod, hogy akkor teherbe estél?

2013. dec. 30. 07:34
 6/14 A kérdező kommentje:

Azóta nem voltunk együtt, és rá 9 napra olyan tüneteim voltak, mint azelőtt soha. Kutattam neten, és a beágyazódás jellemzőinek megfelelő tünetek. Azóta is folyamatos mell- és hasfeszülés (előbbi mensi ELŐTT 1 hétig szokásos nálam), folyamatos hőemelkedés, sűrű wc-látogatás (ezelőtt napi 2-szeri volt), rendhagyóan nagy mértékű fáradtság, apró hasi görcsök. Egyedül hányingerem nem volt még, és "barnázás". Másrészt pedig egyszerűen érzem, tudom. (Plusz konkrétan, szó szerinti Isteni jelek, de ezeket nem részletezném, mert túlságosan elvont lenne... :) )

Nagyon köszönöm a választ neked is! :)

2013. dec. 30. 07:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Majd írd meg nekünk ha teszteltél, nagyon kíváncsi vagyok! Ritka szerintem az ilyen erős megérzés.
2013. dec. 30. 09:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért egyáltalán nem biztos hogy terhes vagy.... Egyébként aktus után 2 héttel már kimutatja a teszt. csinálj egyet a abiztonság kedvéért.
2013. dec. 30. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
A terhességi hetet az utolsó menstruáció első napjától számolják. Ha terhes vagy, a teszt valószínűleg már most kimutatja. Egyébként bármelyik nap teherbe lehet esni, nekem már 5. és 15. napon is sikerült.
2013. dec. 30. 10:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Èn kívàncsi lennèk?azokra a jelekre, nem írnàd meg priviben?
2013. dec. 30. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!