Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hetes terhes vagyok, ti mit...

3 hetes terhes vagyok, ti mit szoktatok használnia, mit esztek vagy isztok? Székrekedés ellen? Nekem még új ez a dolog első baba lesz.

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 17:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
a terhességben nem ugyanis a terhességet az utolsó menstruáció elsö napjától zsámolják. ez természetes fogantatás mellett kb 28 napos ciklusnál igy van. Tehát az elsö két hétben még nincs is terhesség de már beleszámit. Hidd el neked id igy fogják kiszámitani a szülés várható idöpontját. A transzfer elött két héttel lesz a terhesség kezdete onnan számolják majd a 40 hetet.
2013. dec. 29. 18:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Sok folyadék, lehetőleg 100 %-os gyümölcslé vagy szénsavmentes ásványvíz. Ezen kívül jöhet a natúr joghurt egy csepp szilvalekvárral, nekem az nagyon bejött az első perctől. Lehetőleg reggel, éhgyomorra. Itt a tavasz, egyél sok salátát, zöldséget, gyümölcsöt (körte, alma és banán kivételével, ezek tapasztalatom szerint eléggé megfognak).
2014. ápr. 22. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!