Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet köze a laborvizsgálat...

Lehet köze a laborvizsgálat értékének a kicsi neméhez?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam kézhez a laborvizsgálatom eredményét, ahol kiderült, hogy a pH értékem 7.5, vagyis lúgos. Ha jól emlékszem, valahol azt olvastam, ha kisfiút szeretne a pár, akkor a szeretkezésnél a hüvely kémhatása legyen lúgos, kislánynál pedig savas. Lehet, hogy butaság, de szerintetek ebből le lehet szűrni valamit? Esetleg tapasztalatok?

Még csak a 12. héten vagyunk, szóval messze vagyok még attól, hogy megtudjam a kicsi nemét, de nagyon kíváncsi vagyok már. :)

2008. júl. 15. 07:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Én olyasmit hallottam, hogy a 16.heti AFP vizsgálatból is nagyjából ki lehet találni, hogy fiú vagy lány. Kíváncsi vagyok, ma tudom meg :)

Amúgy a 14. héten voltunk 4D-n, ahol már lehetett volna látni, hogy kit várunk, de dugdosta magát. Üdv 19 hetes kismami

2008. júl. 15. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!