Fájhat a derekam az időjárásváltozástól?
Figyelt kérdés
Ma egész nap nagyon fájt a hátam, olyan majdnem leszakad érzésem volt, mint mensi előtt és nem múlt el, mitől lehet? Időjárás vagy a csontok nyúlnak vagy csak a súlycipelés? 26. hétben vagyok2008. júl. 14. 20:46
1/2 anonim válasza:
De jo ezt a kerdest olvasni!!
Na ne haragudj, nem azert, mert neked is rossz, hanem mert megnyugodtam! 31 hetes vagyok es egesz nap fajt a derekam, szaggatott, szinten mensis erzes, es figyelgettem, milyen gyakran hasogat, megijedtem, nehogy koraszules induljon!
De akkor az idojaras okozta valoszinuleg, megnyugodhatsz te is!
Minden jot!
2/2 anonim válasza:
Én is teljesen ugyan ezeket érzem amit te. Sőt reggel szédültem is. Biztosan csak az idő... :)
25. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!