Baj van? Elviekben 5 hetes és 1 napos vagyok, a HCG ma 1400 volt, de a doki nem talált semmit. Mindenkinek látszik 5 hetesen a petezsák?
Nagyon aggódok,ma volt a vérvétel mert a doki nem látott semmit.Mondta holnap vissza kell mennem mert 1500 értéknél már látnia kéne..Kövér is vagyok.
Segítsetek kérlek mert megőrölük holnapig!
Nyugi. Én is 5 hetes voltam mikor elmentem a dokihoz, mert 2 tesztem is pozitív volt. Mondtam neki, hogy terhes vagyok. Csinált ultrahangot, azt mondta: hát látok itt valamit, nem tudom mi az. Mondtam, hogy a babám, mert 2 teszt is +. Erre: Na jó, akkor fogjuk rá, hogy az, de jöjjön vissza 2 hét mulva.
2 hét mulva már látta rendsen a petezsákot. 8 hónapos már a babóm.
Boldog babavárást.
Dehogyis kell látszódnia 5 hetesen...! Ezen ne parázz!! Bízz a babádban, ott van Ő, tutira! Az orvosoknak vannak ilyen íratlan, saját szabályaik, amiktől el kell vonatkoztatni, mert nekik támpont, de neked csak felesleges idegeskedés!!
1 hét múlva már tuti látszani fog, minimum a petezsák! Az idegeskedés árt leginkább!! Úgyhogy nyugi!
A hcg meg mindenkinél másképp növekszik, ezért is csak határértékek vannak, az az orvos nem százas igazán... Az én hcg-m már 6000-nél jár, mikor a 6. héten láttuk Őt!
Nyugavér csigalom! ;)
KÖSZÖNÖM!!!!!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A BÁTORÍTÓ SZÓT!!!!
Kedves utolsó,jót derültem rajtad.
A nyugavér,csigalmodon.:D
Köszi szépen!Nem tudom,de és is 2 napja mellé beszélek.
A mai legjobb beszólásom:drágám,össze ne ágyazd a csokit!
Ne aggódj,kedves kérdező,ott a baba ne félj.Én nem is megyek ilyen korán dokihoz,tudom,h. nem fog még túl sokat látni.Majd 7 hetesen megyek.
5+3 hetes vagyok.
Üdv, a 18 éves kismami.
Szia!
Én holnap megyek dokihoz, kb. 5 vagyok az um. szerint. Nálunk a megterm. nov. 05-én történt. Megkérdezhetem, hogy milyen tüneteid vannak, csak hasonlításként, persze, tudom minden terhesség más és más. Hétfőn én neg.-at teszteltem, viszont tele vagyok terhességi tünetekkel (feszül a mellem, húzó érzés a méh tájékán, farkaséhség, időnként szagokra való érzékenység, éjszaka felébredek, gyakoribb pisi). Hétfőn az mondta a dokim telefonon, hogy még egy hetet kellene várni a pos. teszt miatt, de pénteken menjek el hozzá, ami holnap este lesz. Nagyon izgulok! Bármit is lát, még, ha csak egy kis pontot is, tudom, hogy terhes vagyok. Egyébként én is a méhen kívülitől rettegek.
befektettek,4 napig itt leszek,mert még mindig semmi sem látható!:((
sztem ebből már jó nem sülhet ki:(
Szia! ezt találtam neked: Az utolsó menszesztől számítjuk a heteket, és hcg mennyisége mlU/ml -ben van megadva.
3. hét 5 - 50
4. hét 3 - 426
5. hét 19 - 7.340
6. hét 1080 - 56.500
7-8. hét 7.650-229.000
9-12. hét 25.700-288.000
13-16. hét 13.300-254.000
17-24. hét 4.060-165.400
24-40. hét 3.640-117.000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!