5. gyermekemmel vagyok terhes! Van még vki ilyen cipőben? Vagy hogy nagycsaládos? Mind az 5 kislány. Kicsit elszomorít . Mit tehetnék? Nagyon vágyunk egy kisfiúra
bocsi most lehet kicsit undi lesz amit írok:
egy gyárból egy műszerrel csak egy féle termék jöhet ki :D :D
Eloszoris gratulalok es minden tiszteletem a tietek. Masodszor egy kerdesem lenne, a csaladod hogy fogadja a baba erkezeset?
En most jelentettem be meg csak anyunak h jon a 3.baba de huuu hihetetlen balhe van:(
Mindenki (usmerosei akinek elmondta) elhordanak minden felelotlen bolonddnak;(
Nalatok hogy van ez???
Nekem ez annyira faj:"(
Nálunk 3fiu van. Bár eredetileg is hármat szerettünk volna- mindegy milyen nemmel. Én annak örültem, hogy egészsgéesek, kezük-lábuk megvan... a többi meg, hidd el nem számít.
Örülj annak, hogy 5gyönyörű egészséges kislányod lesz és légy büszke rájuk.
7-es!
Nálunk tesómnak van 2fia még, így anyuéknak összesen 5fiu unokájuk, és egyátalán nem rossz velük sem! Nem rosszak, és nem hisztisek, nagyon jól eljátszanak együtt, és nagyon jó barátok-tesók-unokatesók. 7éves a legnagyobb és 1 a legkisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!