Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Pár hete nem kívánok iagzából semmilyen ételt, csak azt eszem meg ami épp megtetszik. Van amitől valósággal undorodom, pedig eddig szerettem.a mensim is rövidebb volt mint szokott lenni. Az aggaszt hogy lett egy kis hasam is bár nem tudom eldönteni hogy csak híztam vagy nő a hasam. 2 tesztet is csináltam de mindegyik negatív lett.
2013. dec. 24. 14:30
 1/9 A kérdező kommentje:
UI. ismerőseim folyamatosan azzal traktálnak hogy a tesztnek nem lehet hinni... ezért aggódom..
2013. dec. 24. 14:32
 2/9 Nitókrisz ***** válasza:
Szerintem nem. A hasad ilyen gyorsan nem no meg terhessegtol es mas tunetek is lennenek, peldaul mellfeszules, hasfajas.
2013. dec. 24. 15:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat a mellemet sokkal nagyobbnak es nehezebbnek erzem. a hasam meg amugy is sokszor szokott fajni ugyanis nagyon hasfajos vagyok ezert nem tudom hogy miben kulombozne ...
2013. dec. 24. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet azzal, hogy egyéb tünetnek is lennie kellene.

Nekem semmilyen tünetem nem volt, egészen a 25, hétig, csak a pocakom nőtt. Semmi mellfeszülés, semmi hasfájás.

Mikor volt a mensid, és mi az, hogy rövidebb?

Mikor teszteltél?

2013. dec. 24. 17:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Mult het penteken mult el a bajom. Nem volt olyan mint maskor .. kevesebb is volt meg rovudebb is. ami azt jelenti hogy maskor 5-6 nap most pedig 3-4 de abbol is csak a masodik nap volt amikor rendesen volt. tesztelni a mult honapban teszteltem mert akkor is gyanakodtam. de mindketto negativ volt igy meggyoztem magam hogy csak bebeszelem magamnak... ugyhogy total KO vagyok.
2013. dec. 25. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Tesztelj újra :)
2013. dec. 26. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Tesztelj megint és írd meg mi a helyzet :D
2013. dec. 27. 10:37
 8/9 A kérdező kommentje:
holnap reggel mindenféleképpen tesztelek és írok. :)
2013. dec. 27. 13:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem, De holnap reggel fogok ugyanis szörnyű éhség tört rám pár napja. Ilyen még nem volt. Eszek és rá egy órájára megint rettentő éhes vagyok mintha nem is ettem volna semmit...
2014. jan. 5. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!