Mindenki vesz mellszivot? Az mért fontos? Pl. Ha pont elég lesz a tejem, akkor is kell?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 18:39
1/5 anonim válasza:
Én azt mondtam, hogy nem veszek. Aztán a kórházban, a 3. napon úgy bedurrant a mellem, hogy az ottani mellszíívót voltam kénytelen hasznélni, hogy ne gyulladjon be. Rögtön szóltam a férjemnek, hogy vegyen egyet mire hazamegyünk mert kézzel nem akartam fejni. 3 hétig fejtem, szépen elraktam az adagokat fagyni, azóta megynyugtat, hogy van tartalék. Aztán beállt a kereslet-kínálat, azóta a szekrényben a mellszívó.
2/5 anonim válasza:
Én használtan vettem egy nagyon jó állapotban lévőt kb. ezer Ft-ért(vákumos, Babynova), majd szépen kifőzöm. Ha kell, akkor van, ha nagyon kell, akkor lehet, hogy veszek valami márkásabbat (Avent), ha nem kell, akkor meg nem sajnáltam rá ennyi pénzt.
3/5 anonim válasza:
én nem vetem, nem is kellett. már 6 hós a lányom és még mindig szopizik.csak akkor fejtem (kézzel), ha elmentünk valahova és nem lehetett megoldani a szopit és üvegben vittem a tejet. ez 2x volt.
ha kellettvlna, akkor apa vett volna gyorsan egyet.
nézd ki előre melyik a szimpi, h apának meg tudd mondani, ha kell.
4/5 anonim válasza:
Én is venni fogok, illetve kapok egyet használtan. Állítólag jó, ha visszük a kórházba, mert kellhet a tej beindításához. Nem biztos, hogy szükség van rá, de lehetséges. Aztán otthon is jól jöhet, ha több tej van, mint amennyit a kicsi megeszik. El kell tenni a fagyóba, fél év alatt felhasználható.
(28 hetes mami)
5/5 anonim válasza:
azért nagyon fontos,mert ha nincs rendesen kiszívva a tejci,akkor az nagyon begyulladhat és elég fájdalmas.A másik pozitívuma a mellszívónak,hogy minél jobban kiszívatod,annál több tejet termel.Akik szivatják a mellüket,sokkal tovább tudnak szoptatni (persze itt is vannak szerencsésebbek,akiknek a baba szorgalmasan kiüríti). Szerintem azon ne múljék,jobb egyet bekészíteni a bajt megelőzve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!