Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesnek tűnik a hasam?...

Hány hetesnek tűnik a hasam? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 19. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
max 16 hét szerintem, legalábbis magamból kiindulva én nem látom olyan nagynak. De csodálkoztam én már sokszor:)
2013. dec. 19. 23:33
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elég becsapós volt a kérdés...szóval, igen kismamának nézek ki valóban! 2 és fél hónapja szültem, és még mindig nem ment le a pocakom....:-( egy picit zavar, mert simán kismamának néznek, ha nincs rajtam a kabát:,(

2013. dec. 20. 00:50
 13/15 anonim ***** válasza:

oooo te!

hát meg nem mondtam volna hogy szültél.

pont kérdezni akartam hogy biztos terhes vagy e, ha igwn max 16hét. de annak örülj h nem 30hetet irtaak.ne aggodj lemegy/visszahuzodik majd. ajanlom a hasszoritos bugyit addig amig vissza nem all jo szolgalat az egonak.

fel a fejjel, a minap mentem terhesgondozasra bejött egy kb 16éves lany hatalmas kerek pocakkal pingvinjarasban gondoltam is mingyart kipottyan a gyereke olyan közel van az ideje.

szoval keresi a védőnőjét de nem volt bent. kérdezi a masik mit szerettél volna töle tudok e segiteni. erre aztmondja a kiscsaj, á csák szóni akartam hogy megszűltem oszt itthon vagyunk a gyerekkel egy hete! mire a védőnő megfogta a hasát és döbbenten kérdezte :te megszültél??? már egy hete??? biztos??? én ugy elkeztem röhögni.... na azon bankodnék de a te hasadon nem...jaj most is jot nevettem.

27hkm

2013. dec. 20. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:
amugy meg én a helyedbe lennék olyan büszke az alakomra hogy anyuka létemre csak ekkora a pocakom... nekem tuti nagyobb lesz alpbol ducibb vok....
2013. dec. 20. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Sajnos nekem is nehezen ment vissza a hasam. Engem császározni kellett, mert nem voltak fájásaim, nem tágultam semmit. Gondolom ezért is húzódott vissza lassabban a pocim, és engem is terhesnek néztek szülés után még egy hónappal is. Szépen lassan azért visszament, mostmár olyan mint pocak előtt. A te hasad is visszahúzódik majd, ne izgulj! :)
2013. dec. 20. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!