Hogy számolja ki igy az orvos a korát? PCOS végett
Szerencsés vagy hogy összevissza ciklus mellett sikerült. Minél elöbb menj orvoshoz progi pótlásért hogy nehogy elvetélj.
A méretböl fogja számolni egyébként, de ez gyakran tévedhet. egyik bartánömnek minimum 2 héttel elszámolták. Neki nincs semmi baja egy lelki trauma miatt nem jött meg pár hónapig. Május 5 körül volt kiirva és ápr 20-án szült 4 kg fölötti babát, azt mondták valószinüleg picit már tul is hordta.
Nekem a baba méreteiből adta meg a szülés várható időpontját. Azt hiszem talán a 12.heti uh-ig tudják a legpontosabban megadni a baba korát.
Szép is lett volna,ha az utolsó menszi alapján adta volna meg. :-) január 5-én volt meg utoljára, és március 21-én fogant a babám... Tavaly decemberben szültem.
Nekem nem kellett semmit sem szednem nehogy elvetéljek, de hallottam,hogy sok pcos-nek kell metformint szednie. De nekem foagantatás elött sem kellett, csak Clostyllbegitet szedni.
Gratulálok a picihez! :)
1 éves kispasi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!