Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kirúghatnak a terhesség alatt...

Kirúghatnak a terhesség alatt és a 3 év alatt, amíg otthon vagyok?

Figyelt kérdés
2007. okt. 7. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezalatt felmondási tilalom alatt állsz (mind a táppénz alatt a szülés előtt, mint a GYED, GYES ideje alatt). Kivéve ha esetleg próbaidős vagy, mert arra az esetre ha jól tudom nem érvényesek a felmondási tilalmak, de ebben nem vagyok 100 %-ig biztos.
2007. okt. 7. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Vagy hogyha esetleg a szerzödésed korlátozott ideig van megkötve, akkor megtehetik hogy nem hosszabitják meg.
2007. okt. 7. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hm szerintem a munkáltatók ha kiakanak rúgni valakit,megtalálják rá a módot...sajnos
2007. okt. 8. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egészen pontosan úgy van ez a dolog, hogy rendes felmondással nem válhatnak meg tőled! Tehát fegyelmi eljárással, stb igen.

Nem vonatkozik ez próbaidőre, és határozott idejű szerződésre.

Mindenesetre ha megpróbálnak rábeszélni, hogy mondj fel magadtól, ne hagyd magad!

Ezt nem tehetik.

2007. okt. 8. 13:17
 5/6 anonim válasza:
100%

Szia!

A Munkatörvény Könyve védi a kismamákat!

2007. okt. 22. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:

elvileg nem, gyakorlatilag volt rá példa hogy igen, de visszavették a kismamát, esetleg akkor ha reklamált

szal bármi lehetséges, persze ez nem lenne jogilag szabályszerű

2010. júl. 17. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!