Van itt olyan aki rendszertelenül menstruált esetleg 2-3 havonta és mégis sikerült spontán a terhesség?
Nekem sem volt sohasem rendszeres a ciklusom. Volt, hogy 2-3 hónap kimaradt. Ennek ellenére spontán estem teherbe, most várom a 3. babámat. Az első és második is egy-egy év volt mire sikerült, a 3. szinte elsőre. :)
Úgyhogy ne add fel! És neked mit mondanak? Ha kezelve vagy, akkor jók az esélyek, nem?
PCO-s vagyok, 3 hónapja jött meg utoljára, és ma teszteltem pozitívat. (3 hete még nem volt semmi) és tudom, hogy karácsonykor fogant.
Szóval, igen, lehetséges.
Bár majdnem egy éves a kérdésed azért érdeklődnék, mi újság baba ügyben?
3 éve voltam először orvosnál IR miatt. Előtte 3 évig éltünk komolyabb védekezés nélküli szexuális életet (ez a csak előtte kivette védekezés). A gyógyszert majdnem egy évig szedtem, nem mozogtam, nem sikerült olyan nagyon tartanom a diétát sem. És egy ilyen védekezés alatt fogant a kisfiam, aki most 1,5 éves.
A havim mindig rendszeres volt, általában 32 napos. Nekem a meforallal (mint hallottam sokaknak is) az a gondom, hogy fáj tőle a gyomrom. Meg annyira nem is rajongtam azért, hogy gyógyszert szedjek, még egyet, mikor már szedek egyet, ami miatt nem szedhetek fogamzásgátlót. Így én a futás meg az Energy klub terméke mellett döntöttem. Jelenleg 28 napos a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!