Szülésznő kérdés?
Figyelt kérdés
Ha az orvosom javasolt egy olyan szülésznőt, akivel ő dolgozik együtt, de nekünk van egy nagyon kedves ismerősünk, aki szülésznő és tudom, hogy jó kezekben lennék mellette, akkor választhatom inkább az ismerőst?2013. dec. 16. 09:27
1/5 anonim válasza:
szerintem igen. Bezséld meg az orvosoddal meg kéne ezt értenie....
2/5 anonim válasza:
Persze. Csak időben beszéld ezt meg az orvossal. Illetve a szülésznőtől kérdezd meg, hogy jó-e neki ezzel az orvossal.
És persze azonos kórházban kell hogy dolgozzanak, különben nem megy...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azonos kórházban dolgoznak, mert nálunk csak egy van. :) (kisváros) Akkor megbeszélem az orvossal. Meddig nem késő? Hanyadik hétig?
2013. dec. 16. 09:33
4/5 anonim válasza:
Szia, szerintem minél hamarabb beszéld meg a dokival, hogy képben legyen ő is.
5/5 anonim válasza:
Én az ismerőst kérdezném meg, hogy szerinte hogy intézd ezt az egészet. A helyi viszonyokat ő ismeri - ki tudja, hogy milyen kapcsolat van az orvos és az ajánlott szülésznő között :)
Szerintem a 30. hét környékén érdemes ezt tisztázni, de a 35. hét előtt mindenképpen. A 35. héttől vannak a kötelező CTG vizsgálatok, akkor már célszerű, ha van választott szülésznőd, aki megcsinálja neked ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!