Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok. A...

5 hetes terhes vagyok. A mostani együttlétek árthatnak a babának? És hogy nem védekezünk ez lehet gond vagy ilyenkor ez már nem számít?

Figyelt kérdés
2008. júl. 13. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia mi is voltunk eggyütt és nem védekeztünk:))) 29hetes kismama
2008. júl. 13. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ártasz vele a babának.Nyugodtan csináljátok,ahogy eddig,persze legyetek tekintettel mostmár a babára is,de ártan nem árthatsz neki semmiképpen.Mindent bele.

24 hetes kismama

2008. júl. 13. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a doki azt mondta,ha lehet akkor az első 3 hónapban ne éljek nemiéletet,mert fenn állhat a vetélés kockázata.Mi a párommal ez ídőben is együtt voltunk igaz csak ritkábban!!!Ja és persze csak óvatósan:)Kérdezd meg a dokidat,hogy mit gondol erről!Jó babavárást 20 hetes kismami

2008. júl. 13. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem gond, ha nem védekeztek. Már nem kell attól tartanod, hogy teherbe esel:)
2008. júl. 13. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Voltál már dokinál? Mert az első vizsgálat után ő úgy is fogja mondani, hogy élhettek-e neki életet vagy egyelőre nem. Van, akit eltilt ettől már az elején, van, akit nem.

Elviekben azért is szokták tanácsolni, hogy az első hetekben mellőzzük az együttléteket, mert orgazmus hatására a méh összehúzódik, és ha a kicsi közel tapadt meg a méhszájhoz, akár baj is lehetne ebből.

Gumival védekezni pedig nem árt. Nem csak az esetleges fertőzések miatt (ami terhesen még veszélyesebb), hanem azért is, mert a spermium olyan anyagokat tartamlaz, mely hatására a májszáj elkezdhet tágulni.

A terhesség vége felé ezért szokták a szexet egyfajta spontán szülés beindításnak tekinteni.

2008. júl. 13. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! 14 hetes vagyok és mi a kezdet kezdetétől együtt voltunk, csak eleinte ritkábban, mivel nem kívántam túl gyakran a szexet.
2008. júl. 15. 06:21
 7/7 A kérdező kommentje:
KÖSZI MINDENKINEK!
2008. júl. 15. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!