A baba már nyomhatja ennyire a bordáimat? Fáj a bal oldalam derekam a bordám alatti rész illetve a mellem alatt a bordáim.
Nem éreztem még ilyet. Olyan mint mikor az ember elfekszi elnyomja magát de már dél óta tart. a baba mocorog sőt éjjel annyira aktiv volt hogy fel kellett kelnem sétálni. most is arrafelé rugdos. Nem akarok feleslegesen ügyeletre rohanni (min.45perc mig odaérünk) Pihenésre se nagyon mulik..olyan izomlázszerü fájdalom. Magnézium segithet?Vagy csak a baba nyujtja a helyet?
26hkm
Valószínűleg befordult és a kis lábak pont érik a bordáidat :) Kitartás, mert ez a végéig így lesz! Nálam 29. héten kezdődött, napi 800-1000 mg magnézium csodákra képes! Ha nagyon fáj, akkor pezsgőtablettában veszem be, ami sokkal hamarabb hat. A másik, ami hatásos ilyenkor, a meleg zuhany, elernyednek a szövetek és arrébb tud csúszni a baba lába.
Az orvos sajnos semmit sem tud tenni vele, bár itt olvastam olyat is, akinek fájdalomcsillapítót adtak. Én a pici miatt eddig sem szedtem semmilyen gyógyszert, biztosan nem venném be.
Köszönöm a valaszokat. Már nem fáj hálisten. Kiderült mi a probléma. Be volt görcsölve a hátizmom, egész fennt és az lesugarzott. a parom kimaszirozta azota jobb naprol napra. közben a baba is nött egy hatalmasat mert a haskörfogatom megnőtt,éreztem is ahogy feszül minden ez még rátett egy lapáttal. De az oldalam mar nem fáj. csak ha a baba épp ott toporzékol..
Köszi mégegyszer.Holnap azért megemlitem a gondozason.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!