Ma töltöttem a 12. hetet, így már jobban merem beoltatni magam az új vírus ellen. Van, aki oltott már ebben az időszakban?
Figyelt kérdés
Sajnos muszáj, mert egy kereskedelmi cégnél vagyok és nagyon sok ember fordul meg.2009. nov. 24. 10:40
1/5 anonim válasza:
Az orvosom azt mondta, ha muszáj, és indokolt, akkor a 14. hét után lehet. Miért pont a 14. nem kérdeztem...
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én beadattam de 14-16 hétig nem adhatják be. Állítólag. Nekem semmi extra nem volt csak kis izomláz és hőemelkedés.
3/5 anonim válasza:
Mert a hivatalos "vetélési időszak" 14 hét és nem 12. Elméletileg a 14 hét felel meg 3 hónapnak mert ugye nem 4 hetesek a hónapok. Második voltam.
4/5 anonim válasza:
Nálunk az van kiírva az orvosi rendelőben,hogy 2-3 trimeszterben járó kismamák oltathatják be magukat.akkor is csak saját felelősségükre!!!
Én 21 hetesen oltattam be magam,semmi mellékhatást nem tapasztaltam.Kicsit belilult az oltás helye,ez igaz,de ez legyen a legkevesebb...
5/5 anonim válasza:
Én 14 hetesen mentem az oltásért...mellékhatás nem volt!
16 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!