Fejfájás. Normális?
Sajnos elég gyakori, a terhesség elején én is szenvedtem tőle.
A várandósság alatt a szervezeted érzékenyebb minden külső ingerre, így a mostanában oly gyakori frontok nagyon nem tesznek jót.
Igyál rengeteg folyadékot, nekem a dokim csak a Panadolt engedte szedni.
Illetve még kipróbálhatod, hogy amikor érzed, hogy kezd fájni a fejed, akkor megiszol egy pohár kólát. Nekem ez sokszor segített, így nem kellett gyógyszert bevennem.
33 hkm
A vérnyomásod rendben van?
Nem vagy huzatos helyen?
Eszel-iszol rendesen?
Frontok. Soha nem voltam fejfájós, de kb 14-16. hét körül két napos migrénes fejfájás talált meg. Két nap után felhívtam az orvost, hogy van ő mond gyógyszert, vagy beveszek bármit, amit találok.
Akkor mondta, hogy Algopyrint nyugodtan, ha nagyon makacs a fájdalom, akkor injekció formában igyam. Szerencsére elvitte, azóta nem jött vissza a fejfájás.
Menj be a gyógyszertárba, vannak recept nélküli fájdalomcsillapítók, amiket lehet szedni terhesség alatt, a legáltalánosabb, amit nekem is ajánlott a doki és a védőnő is, az a Panadol.
És rengeteg folyadék, amennyi csak beléd fér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!