26 hetes kismama vagyok. Nagyon aggódok, mert tegnap reggel óta nem érzem mocorogni a babát! Már mindent kipróbáltam: kávét, csokit, mozogtam, piszkálgattam a hasam, de semmi! Mit tegyek? Elmenjek dokihoz? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 16:26
31/39 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy csak most írok, de tényleg ledobott a lábamról a nagy izgalom. Hála Istennek nincs semmi baj! :) Csak lusta mint az anyja! Figyelték a szívhangját egy órán keresztül és rendben volt! Bezzeg akkor már mocorgott a drága. Hatalmas kő esett le a szívemről! Köszönöm, hogy ennyire aggódtatok, és szurkoltatok, nagyon szép tőletek! :) Jó egészséget kívánok nektek is és a babátoknak is!
2013. dec. 12. 02:13
32/39 anonim válasza:
Örülök neki! Tényleg szerezz be akkor egy otthoni szívhangfigyelőt, ha már ilyen kis lusti. Elég csak bekapcsolnom és már virgánckodik is :-) Szerintem 9000 HUF-ot megér és nem kell folyton aggódni :-) Minden jót! :-D
33/39 anonim válasza:
Jaj de jo! Nagyon izgultam ertetek, most keltem fel az elso volt, h megnezzem irtal e ide:-) Nekem is van magzati szivhangfigyelom, tenyleg jo tud lenni mikor lusta a baba, vegyel mindenkepp! Tovabbi szep babavarast!
34/39 anonim válasza:
Jaj nagyon megkönyebbültem,....
36/39 anonim válasza:
Örülök neki, hogy mindketten jól vagytok :)
Én is mindig így jártam mikor keveset mozgott vagy nem is mozgott bementünk a kórházba ráraktak NST-re és ott bezzeg elkezdett mocorogni :)
37/39 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy minden rendben! Sokan aggódtunk értetek így ismeretlenül is. Szép napot!
38/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2013. dec. 12. 08:54
39/39 anonim válasza:
Éreztem,hogy nem lesz itt baj :) mi a 35.hétben vagyunk és az én fiam is kis lusti :D a napi limint meg van,amennyinek már ilyenkor lennie kell,de nem sűrűn lépi át :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!