Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vízipipát lehet használni...

Vízipipát lehet használni terhesség alatt? Nem ártalmas a babára nézve?

Figyelt kérdés
2008. júl. 12. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen "töltelék" van benne.

Ha az igazi ízesített dohány, azt nem lehet, viszont lehet olyat kapni ami nem dohány, hanem csak valami aroma. NEm tudom pontosan mi az az anyag, de azt lehet.

(tunéziai forrás)

2008. júl. 13. 00:48
 2/7 anonim válasza:
0%
terhesség alatt lehetőleg nem kéne semmi ilyesmit használni. a nikotin és a t.h.c egyaránt árt a babának. meg szinte minden idegrendszerre ható szer amivel az emberek élni szoktak.
2008. júl. 13. 03:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem ne használj, az a legbiztonságosabb. Még ha csak ízesített dohányt tennél is bele, akkor is ott van az a rengeteg rákkeltő anyag, ami a füstben van, és ugye az is bekerül mindkettőtök szervezetébe.

Ne kockáztass semmivel! Boldog babavárást, remélem segítettem!

2008. júl. 13. 14:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
2008. júl. 13. 17:47
 5/7 anonim válasza:
igazából én mint nagy vízipipás arc (4éve kattantam rá, azóta nem is akarok leszállni róla) azt ajánlom, hogy bírd ki azt a 9 hónapot, és ami pénzt ezidő alatt költenél dohányra és szénre, azt tedd félre, és majd ha megszülted a babát, majd utána vedd elő és vegyél egy szebb (esetleg többágú) pipát, márkásabb dohányokat, és élvezzed sokkal jobban
2009. aug. 2. 00:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Kibírtam a 9 hónapot és azóta már 10 hós a kicsim...de azért köszi a "késői" választ :)
2009. aug. 4. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:

A másik meg hogy amíg füsttel van tele a tüdőd, addig nem sok benne az oxigén. Az OXIGÉNHIÁNYOS KÖRNYEZET pedig nem hiszem hogy jó a picinek :D Érted, nem ott van a baj hogy dohány meg ilyesmik (ami ugye szintén nem olyan jó), hanem hogy addig csak nagyon kevés oxigént kap a szervezete. A Tiednek meg se kottyan max szédülni kezdesz, de gondold el milyen érzés lehet a picinek odabenn oxigén nélkül! :D

És igen, olvastam hogy már megszületett, de hátha olyanok is olvassák akiknek épp aktuális :)

F23

2009. aug. 28. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!