Ki jo szülész nőgyógyász Békéscsabán?
Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok és szeretnék fogadott orvost választani csak nem tudom hogy kik közül lehet választani!
Ha ismertek olyan orvost akibe megbízhatok légyszíves írjatok!
2008. júl. 12. 18:21
1/2 anonim válasza:
Dr. Orosz István. Nekem ő a magándokim,ő állapította meg a terhességem. Valamelyik nap voltam nála rákszűrűsen.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem meg kell fogalmaznod az elvárásaidat, és utána tudsz orvost keresni. Ha olyan orvost keresel aki mindig tudja kivel beszél amikor felhívod, aki naprakész a leleteidet illetően, aki mindig kész válaszolni a kérdéseidre, akit bármikor utolérsz ha szükséges, és akiben maximálisan meg lehet bízni, akkor én Dr. Gruda Miklóst ajánlom. Én a 3. gyerekemet fogom nála szülni 2 hónap múlva. Nem bájolog, nem vigyorog, de érzed, hogy biztonságban vagy te is, és a baba is.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!