Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippeljetek, kérlek! Hány...

Tippeljetek, kérlek! Hány hetesnek tűnök?

Figyelt kérdés

Eddig akárki megkérdezte hány hetes vagyok, mindenki meglepődött a válaszon. Kiváncsi lennék, hogy ti, így ismeretlenül hány hetet tippeltek.

Esetleg a baba nemére is tippelhettek, bár szerintem ez egy hasból megállapíthatatlan.

Köszi előre is!

2013. dec. 9. 08:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hehe, tényleg csalóka:) én tényleg nem néztelek 13-13 hétnél többnek:)

De nem baj, a lényeg, hogy minden oké. A csípőd lehet, hogy szélesebb, ezért még van helye:)

Fog az még nőni, gratulálok:)

2013. dec. 9. 10:53
 12/16 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, köszi! :)
2013. dec. 9. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. nem szerencsére engem nem piszkálnak ilyenekkel. én azt hallgatom, hogy addig örüljek amíg egyedül fel tudom húzni a zoknimat és be tudom kötni a cipőmet, mert a vége felé úgy sem fog menni. :D egyébként a 17-18. hét környékéig csak az látta rajtam hogy terhes vagyok aki ismert. az idegeneknek most kezd feltűnni. első baba... :)
2013. dec. 9. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:
utolsó,menni fog az nagy hassal is hidd el :) ezt csak ijjesztgetésképp mondják. Na meg azok a kényes kismamik akik már csak azért se tudják megcsinálni :)
2013. dec. 9. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Inkább pici legyen, mint hatalmas! Nekem mindig azért szóltak be, hogy milyen nagy. :( A zoknifelhúzás pedig menni fog, csak máshogy! :D
2013. dec. 9. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
16+3 hetes vagyok és sokkal nagyobb a hasam :(
2013. dec. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!