16 hetesen már van rá esély, hogy lássák a baba nemét?
Figyelt kérdés
Pont pénteken töltjük a 16. hetet és aznap megyünk ultrahangra.
2009. nov. 23. 09:41
1/9 anonim válasza:
Nekünk már a 12 hetes UH-n megmondta a doki, hogy fiú és ez már 100%.
28+5 hetes
2009. nov. 23. 09:55
2/9 anonim válasza:
Szia!Igen van.Tapasztalt uh-s megtudja mondani,ha őnagysága is megmutatja magát persze.Mi 15 hetesen voltunk igaz 4D-n(ott jobban látják),és megmutatta,hogy kislány lesz.Nagyon szépen látszott.:)
Kellemes babavárást!
27+1 kismami.
2009. nov. 23. 09:56
3/9 anonim válasza:
Szia!Én is pénteken töltöm a 16.hetet és én is pénteken megyek uh-ra.Remélem mindketten megtudjuk hogy fiú vagy lány.Majd írd meg mit mondott a doki.De soká lesz még péntek:)amúgy mit szeretnétek?
2009. nov. 23. 10:03
4/9 anonim válasza:
Szia!
Persze, hogy van rá esély, ha a baba úgy helyezkedik, hogy látható a neme.
Nekem a 14. heti uh. mondták meg a nemét, aztán voltam magzatvízvételen is a korom miatt, utána 100 %-ra megmondták, hogy kisfiút várunk.
Az előző gyerkőcnél nem tudtam, csak a születéskor, mert végig háttal feküdt.
35 km
2009. nov. 23. 10:11
5/9 anonim válasza:
Szia!Nekem is a 16.heti uh-on mondta meg a doki,hogy kislány és 25 hetesen a 4d-n is aztmondták.Azóta az.De a barátnőméknek a 4d-n mondták,,hogy egy kislány,és most 28 hetes,elment másik dokihoz mert a régi tré volt.Ez a doki meg aztmondta,hogy ő megkérdőjelezi azt,hogy kislány lenne a pocijába.JÓ!NEM?35 km
2009. nov. 23. 10:13
6/9 anonim válasza:
igen! majd ird meg!
2009. nov. 23. 16:11
7/9 anonim válasza:
Én holnap leszek 16 hetes és megyek UH-ra, én már beszélgetem a Picurommal, hogy mutassa meg magat holnap :) amúgy a kolleganőm is 16 hetesen tudta meg, hogy kisfia lesz , és úgy is lett
2009. nov. 23. 18:41
8/9 anonim válasza:
Nekünk is megmutatta magát 16 hetesen,hogy márpedig ő kislány!:)20 hetes km
2009. nov. 23. 20:17
9/9 anonim válasza:
En 15 hetesen voltam 4d-s uh-n. A felvetelnek egy resze, megpedig a genetikai meresek 2d-ben mentek. Amikor a nemet mondtak meg, akkor is epp 2d-ben filmeztunk, megis hatarozottan mondtak, hogy mi-mi, tuti kisfiu, meg is mutogattak, 4d-re is atvaltottak.
Szoval ha jol fekszik a baba, akkor lathato szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!