3 évre sikerült a babám, stimulációval. Mernétek sexelni 3 hónapot mig be nem töltöm?
nem mernék
most sem merünk, pedig semmi bajom nincs, csak egy előző vetélés miatt a doki eltiltott. Néha önkielégítek, de azt is először a 16. hét után mertem megpróbálni.
30 hetes kismami
Én nem szexelnék! Ha 3 évig próbálkoztunk volna és végre sikerül, akkor ez lenne a legutolsó gondolatunk, aggodalmunk, hogy vajon szexelhetünk e. A mi babánk természetes úton, viszonylag gyorsan összejött, nem is voltam veszélyeztetett, de 10 évig éltem abban a tudatban, hogy csak nagy küzdelmek árán tudok majd teherbe esni.Nem így lett szerencsére. Ez annyit eredményezett nálam, hogy nagyon féltem őt és még most sem hiszem el néha, hogy alig 2 hónap múlva megszületik.
A férjem is nagyon óvatos tipus ilyen téren (ami nem baj)úgyhogy ez nálunk nem okoz olyan nagy gondot. Ettől még szeretjük egymást, és úgy vagyunk vele, hogy még szexelhetünk eleget akkor, amikor már nem aggódik egyikünk sem a pocaklakó miatt. Ezt a pár hónapot igazán ki lehet bírni(-: Nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!