Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?
Első két nap volt rossz,bár akkor is csak a felkelés-lefekvés,a seb nagyon húzódott,és rossz volt nevetni,köhögni is.De fekvő helyzetben nem volt gáz.Harmadik napra már jobb volt,simán mászkáltam egyedül is,mire hazajöttünk,nem volt gond,kis húzódás a sebnél,dehát az van akkor is ha csak az ujjod vágod el.
Viszont sokkal jobb volt mint az első szülésem,az sima volt,de szanaszét repedtem,maga a szülés borzalom volt,utána a varrás méginkább,hetekig fájt alul,fél évig nem volt szex,utána is csak sikositóval,óvatosan jóideig.Császár után 5 héttel már volt szex,nem volt gond.
Bár nem tervezünk harmadik gyereket,de ha valahogy mégis jönne,akkor mindent megtennék,hogy császár legyen,én inkább a 2 nap szenvedés,pár hét húzódást választanám a hónapokig szenvedés helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!