15 hetesen már megtudják mondani a nemét?
Nekem szégyellős babám van, csak most tudtuk meg a napokban, hogy kislány.
Voltam én is a 15. héten, de azt mondták, nagyon elbújik.
19 hkm.
Egyik gyerekemmel én is 14+3-n voltam, Dr. Hajdú K. Dokinőnél, és csak tippelni tudott ő is, pedig alaposan megnézte! Bár igaz fiura tippelt és az is lett, de akkor azt mondta: ha tippelnem kéne, fiut mondanék, de ne élje bele magát anyuka, mert lehet, hogy még lány lesz belőle... Szóval sokkal okosabbak nem lettünk!! Utána én 17+6-n voltam, ott már egyértelműen fiu volt!! :)
Én sem tudom, hogy kinek tudják megmondani 11-12heti UH-n a babák nemeit- mert én a 3terhességemből mind a háromszor egy hipi-szupi dokinál voltam, valami csúcs 4D-s gépe volt és egyszer sem tudta megmondani a baba nemét- sőt azt mondta, hogy nem is fog tippelni. Majd a 18hetin megmondja, az már biztos!!
Bár én annyira nem is pörögtem ezen a témán, számomra mindegy volt, hogy kispasi vagy kislány, a lényeg, hogy egészséges legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!