Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen már megtudják...

15 hetesen már megtudják mondani a nemét?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk 4D-s uh-n 14+3 hetes vagyok. Azt mondta a doki ilyen idosen még nem ehet megmondani, pedig alaposan megvizsgálta. Hogyhogy egyeseknek már a 12.hétben megmondják? ez nekem érthetetlen.
2013. dec. 6. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem tudták megmondani, mert picike volt. A 19. heti uh-n is sokat nézegették mire rábökték, hogy kisfiú. Most megyek a 30. heti uh-ra és majd kérek azért egy megerősítést még :-)
2013. dec. 6. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha valakinek szerencséje van akkor 12hetesen is megmondják a nemét de szinte sose biztosra, csak hogy "valószínűleg". Kisfiamnál a 26ik hétig egyszersem látták,még nagyjából sem, kislányomnál már a 16ik héten 100%ra mondta a doki!
2013. dec. 6. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 2-dik heti uh-n megmondták már, és azóta is mindig kislányt mondanak.
2013. dec. 6. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
12.-dik, nem 2.-dik. :)
2013. dec. 6. 12:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem a 14. héten mondták hogy kisfiù, azóta többször is megerősítették.
2013. dec. 6. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem szégyellős babám van, csak most tudtuk meg a napokban, hogy kislány.

Voltam én is a 15. héten, de azt mondták, nagyon elbújik.

19 hkm.

2013. dec. 6. 12:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 25. héten 4d-s ultrahangon látszott először, hogy kislány. Előtte takarta magát nem látszott semmi. Sőt utána mikor voltunk ultrahangon akkor sem látszott olyan pózban volt.
2013. dec. 6. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Én pont aznap töltöttem be a 11hetet ,amikor megmondta az orvos,hogy kisfiú!És nem 4 D-s uh-n látta,hanem a normál (2 D-s?) uh-n!Bejött,19 napja adtam életet a kisfiamnak!!!
2013. dec. 6. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyik gyerekemmel én is 14+3-n voltam, Dr. Hajdú K. Dokinőnél, és csak tippelni tudott ő is, pedig alaposan megnézte! Bár igaz fiura tippelt és az is lett, de akkor azt mondta: ha tippelnem kéne, fiut mondanék, de ne élje bele magát anyuka, mert lehet, hogy még lány lesz belőle... Szóval sokkal okosabbak nem lettünk!! Utána én 17+6-n voltam, ott már egyértelműen fiu volt!! :)

Én sem tudom, hogy kinek tudják megmondani 11-12heti UH-n a babák nemeit- mert én a 3terhességemből mind a háromszor egy hipi-szupi dokinál voltam, valami csúcs 4D-s gépe volt és egyszer sem tudta megmondani a baba nemét- sőt azt mondta, hogy nem is fog tippelni. Majd a 18hetin megmondja, az már biztos!!

Bár én annyira nem is pörögtem ezen a témán, számomra mindegy volt, hogy kispasi vagy kislány, a lényeg, hogy egészséges legyen. :)

2013. dec. 6. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagylányommal 8 hónapig csak tippeltek, hol fiúra hol lányra, a másodikkal 20 hetesen azt mondták kislány Ő is :)
2013. dec. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!