Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, hogyha nem szedek vasat?

Baj, hogyha nem szedek vasat?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, és még a dokim mondta, hogy nem is kellene szednem semmit annyira jó a vérképem.A vasat el is hagytam, mert megőrültem a székrekedéstől...Ez problémát okozhat?
2008. júl. 12. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Ha jó a vérképed miért kellene vasat szedned? Én nem szedtem, és 87 lett a hemoglobinom, na azóta szednem kell, meg szurikat is kapok. Örülj, hogy jó a vérképed,ha nincs baj, ne csináljunk magunknak.
2008. júl. 12. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ha tényleg jó a vérképed, nem kell szedni szerintem sem, de kérdezd meg a dokit, az a biztos!
2008. júl. 12. 13:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rá is fogok a dokinál kérdezni, csak mndenkitől azt hallom, hogy a terhesek mind szedik az utolsó hónapokban.Nekem mindig azt mondta semmit nem kell szednem, de fura, hogy körülöttem mindenki más meg szedi....Lehet, hogy már ezt is csak túl gondolom...
2008. júl. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!