Mikor lehetek már biztos abban hogy ez a baba igenis megszületik? Mikortól csökken a vetélés esélye? Ti az elejétől tudtátok hogy megszületik?
az első 12 hét a necces, azt mondják.
biztos voltam benne - mikor megcsináltam a tesztet - hogy megmarad, pedig első várandósságom, és 34 éves voltam, mikor fogant, és nem tervezett baba, sőt, védekeztünk is :) (pharmatex)
tesóm első várandóssága, szülése is könnyű volt, aztán akart még egy gyereket, az megfogant, aztán elment, utána rá egy évre megint terhes lett, az a baba megmaradt, és könnyű várandóssága és szülése volt megint. akkor nagyon szomorú volt, mikor elvetélt, de utána járt, és megtudta, sok nőnél alakul ez így. lehet, még nem volt kész a szervezet egy újabb gyerekre.
ne aggódj, minden okkal történik. inkább menjen el a magzat, minthogy ne legyen egészséges a gyerek. ha meg egészséges baba - mama, és minden feltétel kedvező, akkor meg kell születnie a gyereknek. nem szabad megerőltetnie magát az embernek (bár én várandósan a lakásfelújításkor cipeltem, meg dolgoztam, és jól esett, nem is volt gond egy szál se) :)
36 hetesen halt meg az egészséges babám. Köldökzsinórja elszorult. Szülés közben is történhet bármi. S persze a megszületett babával is. Így egész életünkben retteghetnénk.
Nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!