Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány db cumisuveget vegyek a...

Hány db cumisuveget vegyek a babámnak és mellszivot vegyek vagy majd maglatjuk ha megszulok, szerintetek?

Figyelt kérdés
Milyen egyszer hasznalatos pelenkat vesztek vetettek elsonek?en egy olcso fajtat vettem 300 forint 10 db az is jo lesz?
2009. nov. 22. 13:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Köszi a lepontozást!

Kérném az indokokat!

2009. nov. 22. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Az volt a haszontalan, hogy azt írtam az anyukának, hogy bízzon magában, és higgyen benne, hogy tud szoptatni, vagy az, hogy leírtam, nálunk hogy volt??? Komolyan érdekelne, melyikkel volt probléma.
2009. nov. 22. 15:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én veszek 2 cumisüveget és egy mellszívót. Ha nem kell használnom, akkor eladom...mármint a mellszívót, a 2 cumisüvegre előbb utóbb úgyis szükség lesz.

(27 hetes)

2009. nov. 22. 15:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

En vettem 3 cumisuveget a biztonsag kedveert.

Szeretnem ha lenne annyi tejem, hogy abban tudjam majd tarolni.

Ha ez nem igy lesz akkor sem vesztettem vele, mert eljon az az ido amikor innia kell vizet/teat (azt meg nem tudom mikor, de biztos fog kellenei ).

Mellszivot nem tudom, hogy vegyek-e.

Majd kiderul.

En pelenkabol pamperst vagy huggiest veszek, mert eddig csak azt talaltam (kulfoldon elek).

Ha talalok mas markat ami olcsobb biztos ki fogom probalni!!

De nyilvan kinek mi valik be.

27 hetes kismama

2009. nov. 22. 16:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos a kislányom, igény szerint szoptatom, csak anyatejes még mindig. Vizet és natúr teát kapott már, mivel szomjas típus és igényli a plusz folyadékot. Az első naptól kezdve, szóval nem itthon lett "elrontva".

1 db 125 ml-es cumisüveggel indultunk és egy Avent Isis mellszívóval.

A következőket tudom tanácsolni:

- Próbálj igény szerint szoptatni, ez az elején akár óránkénti mellretételt is jelenthet 1-2 hétig. Utána be fog állni a "rendszer".

- Nekem kevés volt 1 db cumisüveg, mivel fejtem és ha mentünk valahova, kapásból kettő kellett volna, (1 a víznek, 1 a lefejt tejnek).

Kaptunk egy Avent cumisüveg szettet, így már jól voltunk, de egyébként ha anyatejes a baba, szerintem elég 5-6 hónapig 2 db 125-ml-es kezdésnek. Felesleges többet venni, ki kell mosni gyakran és kész. Utána meg már tanulópoharat szeretnék cumisüveg helyett, meg sima poharat.

- Mellszívóból az Avent Isis nekem nagyon bevált, tudom ajánlani. Vettem a patikában pumpásat is, de az az Aventhez képest úgy 70-80%-os teljesítményű volt.

- Pelenka: Pampers volt az induló pelus, azóta is nagyon szeretem (Active baby), de van Dm-es is, olcsóbb és ugyanolyan jó. Huggies és Libero nekem nem szimpi. Vettem olcsóbbat is, 35 Ft volt darabja, de 1 pisi után kijött belőle az a zselészerű valami, ami a pisit szívja be, tele lett a nunija vele, kidobtam mindet. Viszont indulásnak 2-5 kg-ig jó pelust válassz szerintem és max.1 csomagot.

Szép szülést kívánok.

2009. nov. 22. 17:06
 16/21 anonim ***** válasza:
31%

16:29-es, miért kellene feltétlenül cumisüveg a teához, vízhez?

2 gyerekem van, egyiknek se volt cumisüvege, kezdetektől pohárból ivott mindegyik. A nagyobbik egészen pici korában is, mert szopizás mellett fejtem is a tejet (kézzel pohárba), és pohárból itta meg szopi után.

Ha útra keltünk, akkor pedig varázsitatóból ittak (csőrös pohár), de csak fél éves koruk után. Addig tökéletesen elég az anyatej. A gyerekorvosom is azt mondta, hogy esetleg a nyári kánikulában adhatok egy kis forralt vizet, de azon kívül 6 hónapig semmit. Kánikulában nem járkáltunk, meghúzódtunk a hűvös lakásban, így még erre se volt szükség.

Azt sem értem, miért lenne már a kórházban szükség a mellszívóra. Egyik sülésem után se láttam senkinél. Szoptattuk a babánkat, és kész. Erre kel berendezkedni, nem mindenféle vackot megvenni, amiket jobb esetben soha nem fogsz használni. Indulj ki abból, hogy egészséges felnőtt nő vagy, és fogod tudni szoptatni a babádat!

Boldog babázást neked!

2009. nov. 22. 17:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem egy Aventeset és kaptunk egy másikat ajándékba. Előbb utóbb úgy is szükség lesz rá. Mellszívót is vettem használtan egy ismerősömtől(Avent) hiszen ha sok lesz a tejed azért kell feni, ha pedig kevés azért, hogy több legyen. Szerintem vedd meg, ne kelljen ezért rohangálni ha megszülsz. Pelust én Pamperst vettem new babyt 3-6-ig 84db-os. Hamar el fog fogyni és utána meglátod, hogy váltasz e másikra. Az olcsó is bizti megteszi, majd meglátod. Boldog babavárást!

38+6km

2009. nov. 22. 17:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Off: Miért marják és szólják le egymást mindenhol?

Mindenki írja le a saját tapasztalatát és véleményét, és kész.

Én diszkont pelust vettem, mellszívót is vettem használtan, sterilizálót is használtan. Játszócumit, és cumisüveget is fogok venni, már csak azért is, mert sokat leszek egyedül a gyermekágyas időszakban is, nem tudnék hirtelen-gyorsan venni, ha szükség lenne rá láz vagy bármi miatt. De nem veszek sokat, mert remélem, jól fogom tudni szoptatni a Picikémet.

2009. nov. 22. 17:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

16.29-es vagyok.

Nem ertem miert kell rogton nekem esni....nem irtam, hogy ezt tegye a kismama, csak, hogy en vettem cumisuveget.

Ennyi!!!

Te poharbol adtad az innivalot en nem abbol fogom.Me, gsem mondom azt, hogy rosszul tetted, hogy Te poharbol adtad a gyerekeidnek a folyadekot.

Kinek mi a tapasztalata velemenye.

Egyebkent itt ahol elek az is csoda, ha valaki szoptatja a gyermeket!!

Attol felnek, hogy logni fog a melluk es meg sem probaljak.

A vedonom le fogja ellenorizni, hogy miket vettem a babamnak!!

Majd O mondja meg nekem mi az ami fontos es mi az ami felesleges.

En szoptatni fogom a babamat, de senki nem szolhatna bele, ha nem tennem.

Az meg, hogy vettem 3 cumisuveget nem jelent semmit....

Szerintem!!!

Bar biztos tevedek :) javits ki kerlek ha nem igy van :D

2009. nov. 22. 17:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Én fogok venni egy üveg cumisüveget, egy csecsemőcumit már kaptunk (nem tudom játszó/alvó vagy milyen, mert még el van rakva, most nem szedem elő megnézni).

Mellszívót nem veszek.

A pelenkával tanácstalan vagyok, de szerintem kezdetnek valami kiscsomagos pampers-t veszek, aztán ha beválik, akkor elküldöm majd Anyut még venni (azért nem a férjem, mert szerintem így egyszerűbb:)).

31 hetes km

2009. nov. 22. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!