Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit csinálajak?

Szerintetek mit csinálajak?

Figyelt kérdés
sziasztok.nagy "gondban" vagyok:( sok sok idö probálkozás után végre sikerült a csodás babocám.ez eddig mind szép és jó.mikor közöltem a párommal h szülök leszünk erre ő azt mondta h nem lehet.megkérdeztem h mért és ö erre azt mondta h mert ö mást szeret és neki az én gyerekem nem kell,pedig töle van:( ezt én nem akartam elhinni.de SAJNOS IGY VAN..so9kat gondolkodtam és én ugy találom a legjobbat hogy megtartom a babám és majd késöbb megnézheti magát.szerintetek ez milyen férj?
2009. nov. 22. 11:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
mert hogy?eztmost mért mondod?azért mert nem érdekel az hogy a volt páromnak az élete hogy alakul?ezért ?mért te foglalkoznál vele mikor igy átb..ott hogy mi lesz vel késöbb?már bocs
2009. nov. 22. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Igaza van a kérdezőnek. Miért ne lenne érett az anyaságra?? Azért mert a babája a legfontosabb neki és nem az idióta és önző pasija??? Gondolkodj már...
2009. nov. 22. 13:12
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi de szerintem is igazam van,mert nem a f++sz érdekel hanem a babám élete
2009. nov. 22. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!