Szerintetek mit csinálajak?
Figyelt kérdés
sziasztok.nagy "gondban" vagyok:( sok sok idö probálkozás után végre sikerült a csodás babocám.ez eddig mind szép és jó.mikor közöltem a párommal h szülök leszünk erre ő azt mondta h nem lehet.megkérdeztem h mért és ö erre azt mondta h mert ö mást szeret és neki az én gyerekem nem kell,pedig töle van:( ezt én nem akartam elhinni.de SAJNOS IGY VAN..so9kat gondolkodtam és én ugy találom a legjobbat hogy megtartom a babám és majd késöbb megnézheti magát.szerintetek ez milyen férj?2009. nov. 22. 11:01
1/13 anonim válasza:
Elég gáz, főleg hogy házasok is vagytok, gondolom akkor már évek óta együtt vagytok. Ezt, hogy mást szeret, ezt mikor akarta veled közölni? Ha nem jött volna a baba, meddig akarta még megjátszani magát?
2/13 A kérdező kommentje:
hát láátod ezt nem tudom de a kiscsaj joval fiatalabb....igaz én is 24 vok és már 18 éves korom óta együtt voltunk és állitolag most lett volna karikor az esküvö...szép mi?
2009. nov. 22. 11:06
3/13 anonim válasza:
állítólag most lett volna karikor az esküvő. Állítólag. Miért nem Te lettél volna a felesége? Meg nem eljegyzést akartál írni véletlen??
4/13 anonim válasza:
most látom hogy "férjet" írsz, akkor meg pláne nem értem...:)
5/13 A kérdező kommentje:
leirom akkor a történetet. én azért irtam férjet mert ö roma származásu...én nem vok az.... és náluk nem igy mondják h barát hanem férj.ez miatt is rám szolt régebben mert én barátomnak hivtam az ismeröseim elött,és azt mondta h ő nekem nem a barátom hanem a férjem..értitek?náluk ez 1 ilyen f+sz szokás
2009. nov. 22. 11:36
6/13 anonim válasza:
Én is tutira megtartanám a babát. A családod biztosan segít majd neked. Haza tudsz költözni?
7/13 A kérdező kommentje:
persze hogy hazatudok klöltözni csak azért az elég gáz lesz hogy ha a gyerekem kérdezi majd:anya hol van apu?mit mondjak neki?1 fiatalabb k+++áért elhagyott minket.
2009. nov. 22. 11:47
8/13 anonim válasza:
ha roma, tudod mit, nem is baj! Ha már az is gond volt neki, hogy Te hogy szólítod , mert náluk a "férjed", akkor csak dirigált volna neked végig. Tartsd meg a babát, a "férjedet" meg jó messzire kerüljétek el!!
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.a baba maugy is maradna:)ő az enyém...a többi meg már nem érdekel h neki ezek után h alakul az élete
2009. nov. 22. 11:51
10/13 anonim válasza:
Hát te sem vagy még érett az anyaságra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!