Mitől lehet, hogy megváltozott a vizeletem szaga?
szia!
Én tudom, hogy ez az oldal azért van, hogy mindent meg lehessen kérdezni, még azt is, hogy "milyen nap van ma?", de ilyen esetben én már rég elmentem volna a dokimhoz, sztk-ba , vagy valahova. Legyen kenetminta, legyen labor. És ha vmi fertőzésed lesz?? Mennyivel jobb, hogy itt most válaszokat kapsz, hogy "ilyen nekem is volt" meg "akkor lehet hogy tényleg felfáztál..."?
Szia!
Igen, befolyásolja a felfázás, de nem jelent jót, szerintem minél előbb menj orvoshoz, ne huzd az időt, hidd el jobb nem lesz, de rosszabb igen.Más tüneted nincs, fájdalmas pisi, hüvelyi fájdalom?
A hormonális változás is okozza a vizelet erős és furcsa szagát. Itt már más is kérdezte. De, ha fel vagy fázva, akkor érdemes dokihoz elmenni, magától nem szeret elmúlni az ilyen.
Jobbulást!
ha szaga van, akkor genny lehet a vizeletedben. Húgyúti fertőzésed van. ORVOS!!!
38km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!