Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalt baba miatti műszeres...

Elhalt baba miatti műszeres befejezés után mikor jön meg először?

Figyelt kérdés

Nekem másnap már nem volt vérzésem, azóta sem, egészen a mai délutánig. De ez inkább csak ilyen enyhén pirosas, nyúlós (még). Mint ha a doki 4-6 hetet említett volna... Valakinek hasonló tapasztalat, tanács?

Előre is köszi a válaszokat!

2008. júl. 11. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Mikor volt a műtét?
2008. júl. 11. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
ma volt 2 hete
2008. júl. 11. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly volt ugyan ilyen.A muszeres befejezes utan csak par csepp ver volt,a mensim szinte napra pontosan 1 honapra jott meg.Verezni vereztem par cseppet azutan h haza jottem a korhazbol,de a gyogyszer melle a doki kiirt valami iszonyatosan budos es rossz izu szirupot arra az esetre ha vereznek.Nagyon kicsi cseppek voltak,h tisztasagival elboldogultam,de azert azt a borzalmat megittam.2-3 nap volt az egesz.

te mennyire verzel?Ha nagyon az sem jo,inkabb keresd vagy hivd fel a dokidat.

2008. júl. 11. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, én utána 10 napig véreztem, és 6 hétre rá jött meg a mensim.
2008. júl. 11. 20:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Milyen gyógyszer??? Én nem kaptam semmit.

Az előbb voltam pisilni és most már kicsit több vér volt a wc-papíron. Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ez mennyire normális? Hogy lehet-e műtét után 2 héttel mensi vagy ez inkább vmi rosszat jelent és menjek vissza dokihoz?! Kicsit beparáztam...

2008. júl. 11. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

NEKem is most majdnem két hete. Én majdnem 10 napig véreztem de csak kicsit. A vége inkább barnás volt. NEkem a doki azt mondta hogy akár 3 hétig is vérezhetek kisebb nagyobb szünetekkel, akkor leginkább nyálkás vérzés lehet vagy alvadék. NEKem ergam cseppett írt fel ami elvileg vérzés csillapító és méhösszehúz. Szóval szerintem nem kell izgulni. AMíg nem vagy lázas és nem görcsölsz nincs gond elvileg. Sajnálom ami történt, fel a fejjel.

2008. júl. 12. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem januárban volt hogy elhalt a baba,6-7napig véreztem és tendesen megjött a menszim 28napra,szerintem ez attol is függ kinek milyen a menszije hány napra van beállva,hány hetes voltál,mondtak e valamit?
2008. júl. 12. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!