Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen aranyér! Az összes...

37 hetesen aranyér! Az összes krémet kipróbáltam és semmi sem segít? Már szinte rosszul vagyok annyira fáj.

Figyelt kérdés

Ráadásul holnap megyek orvosi vizsgálatra. Annyira kínos lesz.. nem is tudom hogy élem majd túl?! 5 napja jött ki az aranyerem, de nagyon durván, mikor már megjelent, akkor kentem Sperti krémmel, jobban előjött. Majd Hemorid és Reparon. Meleg kamillás vízzel is ülőfürdőzök.. olvastam, hogy az is javít a helyzeten. Semmi nem javít!! Menni nem bírok annyira fáj. Közben a 4,5 éves kisfiam után is mozogni kellene.. háztartás egyéb..

De a holnapi orvosi vizsgálat zavar talán a legjobban.

Mikor múlik el? Tapasztalat?

2013. dec. 1. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előzőhöz, nekem is ezek a krémek használtak. Én Venoruton kapszulát szedtem és krémet kenegettem, felváltva a Spertivel. Venorutot lehet szedni a terhesség alatt. A Sperti krém mellett mindenképpen használj kúpot is, nekem akkor indult be a javulás, amikor belülről is elkezdtem támadni :) Vérző, kifakadt aranyérrel 5 napot szenvedtem, a fenti kezeléssel, mire jobb lett - kitartás!

Az orvossal meg ne foglalkozz, az enyém hosszasan nézegette, majd megállapította, hogy nem is olyan vészes. Igaza van annak, aki előttem írta, hogy többet látott már mint mi itt összesen.

2013. dec. 2. 14:29
 12/14 Judy11 válasza:
Nekem a hemorrite aranyerkezelo eszkoz valt be. A fajdalmat azonnal csillapitotta es 2 hasznalat utan visszahuzodott.
2013. dec. 2. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
5 napja szenvedek aranyértől, Reparon kúp és krém nem használt, most a Hemorite krémet és kúpot használom. Van benne kámfor és mentol. Remélem hatátos lesz, de nagyon csíp. Bár állítólag csak az első használatkor. Ha beválik valami, írok megint, jobbulást. A dokitól meg ne félj, látott már sok ilyesmit, nekem is szüléskor jött ki először. Legalább ajánl valamit, remélem hamar javulsz.
2013. dec. 2. 21:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Orvos megnézte… és Hemorid krémet és kúpot mondott, hogy használjak. Ez volt hétfőn. Ma már annyira fáj, hogy sírni tudnék és óriásira nőtt!!

Lehet hogy a Hemorid kenőcs egy sz…r?? Közben jegeltem is egy párszor.. az is iszonyat. Még két hét a szülésig, de úgy érzem megbolondulok!

Felváltva kenem Hemorid, Sperti, Reparon. Nem csökken a dúzzanat. Előző este visszahúzódott, mert ugye éjjel aludtam, de reggel újra előjött. Ha nem fájna nem is érdekelne, de iszonyatosan fáj.

köszi azért a válaszokat.. holnap megpróbálom a körömvirág krémet.

2013. dec. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!