Név- kérdés? Izabella?
Figyelt kérdés
A kislányunknak az Izabella nevet választottuk.
Sajnos a vezeték név is I-re végződik, így picit furi, de ugye nem olyan vészes?
Endrődi Izabella
( egyébként apuka keresztneve is I-vel kezdődik... )
:)
2013. nov. 30. 20:03
12/17 A kérdező kommentje:
A többségnek tetszik,örülök!
Köszi mindenkinek!
2013. dec. 1. 04:32
13/17 anonim válasza:
En imadom ezt a nevet, a testverem is Izabella. :D
Szerintem jo dontes!
14/17 anonim válasza:
Ez az Izebel-es story, szerintem nagy hulyeseg. Bar lehet igaz, de nem ertem, miert ne lehetne Izabella nevet adni egy babanak. A tortenelemben nem csak ez az egy kiralyne volt Izabella vagy Izebel. Meg azt nem ertem, hogy a halala miatt vagy a vallas miatt nem jo ez a nev?
15/17 anonim válasza:
Ez kb. olyan, mintha most Adolfnak keresztelnéd a fiadat. Aztán lehet hogy 1000 év múlva majd azt mondja valaki, hogy "Az Adolf milyen szép név, és ki volt az a Hitler? Én nem tudom mit csinált, nem is zavar, elnevezem így a gyerekem."
Mondjuk sokan vannak, akiknek a név jelentése/eredete nem igazán számít, csak a hangzása, úgyhogy nincs ezzel semmi gond.
Én is csak annyit írtam, hogy kizárt hogy én adnám.
16/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, Tökéletes választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!