Szerdán voltam uh-n, akkor az orvos azt mondta, hogy minden rendben. Tegnap este hirtelen elkezdtem vérezni (igaz nem piros, hanem inkább valami rózsaszines váladék). Lehet, hogy elvetélek?
Szia! Én is véreztem az elején. Azért minél hamarabb menj orvoshoz, hogy megnyugodj!
Én nagyon drokkolok!
Egy 21 hetes kismama
Szia, nálam a 12. héten volt hasonló a helyzet. Este vettem észre, ezért a kórház ügyeletére mentem. Nagyon kedves volt az ügyeletes orvos és mindent részletesen elmagyarázott. Azt mondta azért van mert a placenta az első trimeszter végén rohamosan növekszik és a megnőtt rész még nem tapad teljesen a méhfalhoz, ez okozhatja a vérzést. + a baba eddig a méhfalhoz tapadva élt és kb. ezekben a hetekben válik le a méhfalról és mostmár "csak" a köldökzsinórral kötödik hozzánk.
1 nap fekvést javasolt és minden rendben lett. Másnap a saját orvosom is ezt mondta. Nyugodj meg és keresd fel az orvosodat. Pihenj és ne idegeskedj, mindkettőtöknek ez a legfontosabb. Sok egészséget Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!