Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl izgulom vagy nem?

Túl izgulom vagy nem?

Figyelt kérdés
Na szóval az a problémám, hogy, kétnapja megkellett volna jönnie, de nem jött meg, eddig mindig pontos volt. Folyamatosan kívánom a paradicsomos ételeket, mástól hányingerem van, meg kedvem sincs mást enni, már csak ha rá nézek rosszul vagyok. Leszögezem, hogy mindig óvszerrel védekezzünk. Barátom azt mondja várjunk még egy napot és utána vegyünk tesztett. Szerintettek is várjunk még vagy csak én izgulom túl?

2013. nov. 29. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vegyél MA/MOST egy tesztet, miért vársz vele?
2013. nov. 29. 10:09
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem is felelsleges várni.
2013. nov. 29. 10:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha még csak 2 napja késik, akkor max, az 5. hétben lehetsz. Ilyen korán még nem jelentkezik undor meg kívánósság.
2013. nov. 29. 10:30
 4/11 anonim ***** válasza:

kedves utolsó, dehogy is nem jön.. én már az 5. hét óta hányok.. és szagérzékenységtől, és kaja undortól szenvedek!

ez kb tegnap óta enyhült, most 8+4 hetes

kedves kérdező, nyugodtan vegyél tesztet, biztos kimutatja ha van vki, fölösleges még 1 napig gyötörnöd magad

2013. nov. 29. 10:46
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát akkor délután írány a gyógyszertár, én szeretnék biztosra menni.

Már vettem sok-sok paradicsomos ételt meg egy kiló paradicsomot és mind megettem, nagyon jól esett :)

2013. nov. 29. 11:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha délután szeretnél tesztelni akkor legalább 3 órán keresztül ne menj előtte pisilni, hogy legyen elég hormon a vizeletben, amit a teszt kimutathat.
2013. nov. 29. 11:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Többet veszek majd, csinálok délután egyett meg holnap reggel is csinálok egyett.
2013. nov. 29. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Amikor a kisfiamat vártam egész télen paradicsomlevet ittam :) utána olvastam hogy mennyi vitamin van a paradicsomban nem véletlenül kívánjuk a megfelelő ételeket!Csinálj tesztet!
2013. nov. 29. 12:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi, ha félreértek valamit, de ha mindig védekeztek, akkor kicsi a terhesség esélye, nem? Vagy voltak balesetek a hónapban? :)
2013. nov. 29. 13:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem volt baleset, mindig használtunk óvszert.
2013. nov. 29. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!