40 napos ciklussal teherbe lehet esni? Akinek kb ennyi volt mennyi próbálkozás után sikerült a baba?
Nekem 30-40 napos ciklusaim vannak, most vagyok ötödszörre terhes, egy élő gyermekem van. ( a többi fejlődési ill. genetikai rendellenesség miatt nem maradt meg).
11+4 hkm
nekem 40 napos volt mielőtt teherbe estem :) rövden a története:
2013. év végén álltam le a fogamzásgátlóval mert úgy elvékonyodott a nyálkahártyám, hogy egyáltalán nem menstruáltam 3 hónapig. Aztán fél évig normálisan megjött (30 napra) majd mikor idén júliusban elkezdtünk pörögni a gyerektémán, naná hogy megint elkezdett kimaradni. Ha meg is jött, hol 50 napra, hol 30, hol 35, de átlagosan 40.
Most 10-11 hetes terhes vagyok, szeptember 26-án volt az utolsó mensi, a fogantatás okt 15. (hőmérőzünk, máskor nem lehetett). És egyébként a hőmérőzést 3 hónapig csináltuk, tehát mondhatni, eddig dolgoztunk úgy koncepciózusan a gyereken :) ha kész vagy rá, nektek is összejön gyorsan, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!