Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy bajt jelent a terhesség...

Nagy bajt jelent a terhesség elején a hasmenés?

Figyelt kérdés

ma hajnalban arra keltem hogy, lever a víz, és fáj a hasam majd szaladtam wc-re, fájt mikor épp jött ki, a végbelem is meg a hasam is. utána visszafeküdtem az ágyban, majd szerintem 1 2 órára megint erre ébredtem, ugyanúgy fájt, és kevés is volt mint az elsőnél és már szinte víz állagú, utána megint visszafeküdtem és most 7 órakor is erre keltem, ugyanolyan volt mint az előző kettő...

nem értem hogy mitől lehet, hisz alig eszek valamit, mert nem tudok, a hányinger és a hányástól nem tudok, általában napi 2x hányok... lehet valami köze a kettőhöz? vírust nem igen kaphattam el mert, szinte sehova nem járok, a hányinger miatt... 8+4hkm

2013. nov. 29. 07:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ételtől is kaphattál el fertőzést, én mindenképp elmennék orvoshoz. A hasmenés nem terhességi tünet.
2013. nov. 29. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Elvileg veszélyes lehet az erőlködés terhesen, tehát mielőbb lásson orvos (pláne, hogy hétvége jön). Én még pont mielőtt kiderült volna, hogy terhes vagyok, szedtem össze valami ételmérgezést máig nem tudom, milyen itthoni kajától. Sajna nem túlzás, napi 40x jártam vécére, rázott a hideg és nagyon erős görcseim voltak és persze a második ilyen nap végére még aranyerem is lett. Csak az antibiotikum (háziorvos) segített, aztán pont mire az 5 nap alatt elfogyott, lettem magamnak gyanús, hogy ez a hónap mégis sikeres lehetett. A gyereknek, hála Istennek, nincs baja.
2013. nov. 29. 08:15
 3/6 A kérdező kommentje:
lehet valami köze ahhoz, hogy tegnap reggel kamilla teát ittam és, olajban pirított sós kenyeret? lehet hogy az olaj ülte meg a gyomrom?
2013. nov. 29. 08:21
 4/6 A kérdező kommentje:
egyébként nem erőlködöm közben, hagyom anélkül jöjjön,max ülök rajta 1 órát...:(
2013. nov. 29. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én egyszer ettem ilyet és napokig rosszul voltam tőle....

A vírust a közvetlen családod is hazavihette. Nem biztos, hogy náluk tünetet okoz, a te immunrendszered meg a terhesség miatt takarékon van.

Én nem szoktam orvoshoz rohangálni, de ilyen hasmenés mellett simán kiszáradhatsz, legalább a háziorvosodat hívd fel.

2013. nov. 29. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak annyit tudnék mondani, hogy a kamilla is hashajtó hatású. A babáknak is kamilla teát adnak, ha nincs széklete. Ha nem marad abba a hasmenés, mindenképpen menj orvoshoz!
2013. nov. 29. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!