Nagy bajt jelent a terhesség elején a hasmenés?
ma hajnalban arra keltem hogy, lever a víz, és fáj a hasam majd szaladtam wc-re, fájt mikor épp jött ki, a végbelem is meg a hasam is. utána visszafeküdtem az ágyban, majd szerintem 1 2 órára megint erre ébredtem, ugyanúgy fájt, és kevés is volt mint az elsőnél és már szinte víz állagú, utána megint visszafeküdtem és most 7 órakor is erre keltem, ugyanolyan volt mint az előző kettő...
nem értem hogy mitől lehet, hisz alig eszek valamit, mert nem tudok, a hányinger és a hányástól nem tudok, általában napi 2x hányok... lehet valami köze a kettőhöz? vírust nem igen kaphattam el mert, szinte sehova nem járok, a hányinger miatt... 8+4hkm
Én egyszer ettem ilyet és napokig rosszul voltam tőle....
A vírust a közvetlen családod is hazavihette. Nem biztos, hogy náluk tünetet okoz, a te immunrendszered meg a terhesség miatt takarékon van.
Én nem szoktam orvoshoz rohangálni, de ilyen hasmenés mellett simán kiszáradhatsz, legalább a háziorvosodat hívd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!