Lát már vmit az orvos? Holnap leszek 6+3hkm
Figyelt kérdés
okt.15.én volt utoljára mensim. holnap megyek nőgyógyászhoz. meg tudja már állapítani hogy terhes vagyok?ill nem fogadott orvos hanem sztk mikor csinának uh-t? 2 teszt lett pozitív 13.án és 14.én.2013. nov. 28. 18:37
1/7 anonim válasza:
Nekem ilyen idősen már szívhang is volt, de az még nem biztos, attól függ, hogy mikor volt ovud.
Ha szívhang még nincs is, akkor is már látnia kell a terhességet.
Gratulálok, és boldog babavárást!
31. hkm
2/7 anonim válasza:
Kinél mit. Petezsákot, embriőt talán. Szívhang nem biztos. Igen, uh-t csinál.
3/7 anonim válasza:
Persze, ha mázlid van, akkor szívhangot is.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:) uh ra idöpontot adnak majd vagy egybol megcsinálja?
2013. nov. 28. 18:49
5/7 anonim válasza:
Ez is helyenként változó, ha ott van az uh a rendelőben, akkor csinál de van ahol pl. csak a hét egy napján uh-znak (nálunk kedden)
6/7 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm a válaszokat
2013. nov. 28. 19:31
7/7 anonim válasza:
Szia:)
Nekem 6+5 nél már szívhang is volt, elötte másfél héttel pedig csak egy pontocskát láttunk:)
8hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!