Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok ez már terhesség...

Mit gondoltok ez már terhességi vészes hányás? Nagyon nehezen viselem.

Figyelt kérdés

általában, napi 2x 3x hányok, mindig változó, tegnap 5x ez nagyon ritka... próbálom pótolni a folyadékot, de van h bennem marad van h nem... enni úgy ahogy tudok, napi egyszer kétszer, van h kijön, van h nem, de mindig akárhányszor eszek erős hányinger tőr rám, ilyenkor gyorsan lefekszem és enyhül...

úgy érzem már h nem bírom, nagyon le vagyok gyengülve, az egyszerű házimunkát sem tudom megcsinálni, a főzés meg egy igazi kihívás, mintha a maratont kellene lefutnom, gyakorlás és megállás nélkül... szó szerint... nagyon kivagyok... és ez a állandó letörtség miatta... mintha depresszíóba esnék lassan :( 8+2 hetes vagyok, 5 hétem kezdődött... meddig tart még?? :(

2013. nov. 27. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem túl klassz.

Sajnos változó, hogy kinél meddig tart. Olyat is ismerek, akinél a 10. héten elmúlik, nálam a 18-on múlt el, és van, aki a kórházban köt ki, mert már az infúzió kell.

Remélem Te a szerencsés kategória leszel!

Próbálj sokszor keveset enni, szinte folyamatosan rágcsálni. Ha lehet, a főzést teljesen hagyd el, bízd másra, vagy rendeljetek.

2013. nov. 27. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nem az, nyugi! Minden amit leírtál teljesen normális a terhesség elején. Nagyon sokan szenvednek tőle. Általában az első trimeszter végére enyhülnek, vagy teljesen meg is szűnnek a panaszok.

Boldog babavárást!

2013. nov. 27. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Részvétem! Nekem a 8. héttől kezdődött, hasonlóan, mint neked. Nekem szinte mindennap megvolt a napi 5 alkalom...

A 16 héttől kezdett enyhülni.

Most 18 hetes leszek, és már csak napi egy-két alkalommal hányok. De van egy-egy nap, amikor abszolút minden rendben. Hát ez van! De ez azért már haladás!:)

És emellett dolgoztam/dolgozom is.

Kitartás neked, még ha nem is könnyű!:)

2013. nov. 27. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:

nálam -13 kilónál mondta a doki, hogy még 1 kiló és befektet a kórházba

a 6. héten kezdtem hányni, napi 4-5 alkalommal, a csúcs a 7 alkalom volt, ennivalóból semmi nem maradt bennem, vízből csak kis kortyokat ittam, de azt is ritkán, mert az is kikívánkozott. Aztán egy kicsit jobb lett a 14. hét után, ekkor már "csak" napi 3x hánytam, egészen a 7. hónapig. Ott végre megszűnt. A 13 kilóból 4 jött vissza, így -9 kilóval mentem szülni, a baba egészségesen, megfelelő súllyal született.

Tehát a vészes hányás nem ott kezdődik, amit Te írsz, de tudom, hogy milyen érzés, tudom, hogy mennyire legyengíti a szervezetet és romba dönti az amúgy boldognak kikiáltott korszakot az állandó rosszullét.

2013. nov. 27. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Így voltam én is 8-9 hét között 2x voltam ügyeleten mert még a víz sem maradt meg bennem:(

13.héten varázsütésszerűen elmúlt nem voltam többet rosszul.

2013. nov. 27. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!